Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

OPA 2604

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    OPA 2604

    Tere,
    Teil kataloogis OPA604 täitsa olemas, Burr-Browni teatel peaks dual-versioon OPA2604 ka saadaval olema. Kas vastab tõele ja mis too maksab? PS. kui kellelgi lugejaist kogemusi CD-mängijate tweak'imisega siis paluks julgelt sõna võtta.
    ette tänades jne.

    #2
    Tellitavad kõik : 3-5 tööpäeva.
    OPA604AP DIL8 61,60
    OPA604AU SO8 61,60
    OPA2604AP DIL8 110,65
    OPA2604AU SO8 101,80

    Comment


      #3
      Mida Sa soovid teada CD-mängijate mod`imisest?
      Kas mingi konkreetse või ...
      Aitaks heameelega aga selline üldine jutt kipuks kohutavalt pikk olema.

      Comment


        #4
        Noh seda et nagu ma aru sain, konkreetsel juhul soovid välja vahetada Op-ampe. Kas nad on seal NE 55.. või JCR (NJM) seeriast midagist? Igal juhul oleks too OP 2604 päris märgatav upgrade... lihtne kah, kuna pin-to-pin compatible.
        Aga siiski... Mis CD mängijaga on tegu?

        Comment


          #5
          Tervist, hea et keegi huvi tunneb. Ühesõnaga vana (hea) Yamaha cdx-493. Ühel hetkel hakkas hinge kriipima ja ostsin Sennheiser HD-600-d + Qued Qnect2 + DIY kõrvaklapi võim (OPA134 kummaski kanalis, patareil=lihtne ja vaikne). Nagu näed on postitus juba suht vana ja tegu ammu tehtud - endine opakas oli jah mingi JSR. Lisaks lendasid väljundist 2 elektrolüüti, asemele elfa polüpropüleenid.
          Selline lihtne rida. Kondekatega oli nii et justnagu midagi andis, aga opaka vahetus oli vägagi märgatav (ärme nüüd eufooriasse lasku). Siis tuli mõte väline DAC ehitada, aga olgem ausad, kui ikka täpselt ei tea mis teed siis on suur oht asi hoopis tuksi keerata ja mingit lihtsat "crap'i" pole ka tahtmist teha. Lisaks on 493-l ainult optiline digiväljund - kõik leitud DAC-ide skeemid/layout'id kasutavad elektrilist. Opt/coax konverteri ostmine teeb asja jälle suht mõttetuks. Ühesõnaga, mõistlik inimene ostab siis juba uue CD-mängija. Hetkel kogun viitsimist uus kkvõim kokku panna, õnnestus väga konkreetne Headmax'i lampvõimu skeem saada. Foorumites kiidavad taevani + lihtne + vajalikud lambid Tevalost saadaval. Oleks muidugi abiks kui leiaks inimese kes toitest midagi teab... Anna teada kui huvi.

          Comment

          Working...
          X