Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Cobra raadiojaamad

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Cobra raadiojaamad

    Dumbuseri mure: käies päris tihti reisimas mitme liikuvvahendiga tekkis mõte soetada omavahel sidepidamiseks raadiojaamad.
    Tevalo lehelt leidsin Cobra 220/500/700 mudelid. Hinnavahed kuni 1000 krooni.
    Minu küsimus on, et kas ma jään paljust ilma, kui ma soetan 200 mudelid või siis, et kas ma seotan mõttetult paljude kellade-viledega mudeli, kui ostan 700 mudeli?

    Lugesin need tootekirjeldused läbi küll, aga mulle kui võhikule need lühendid seal midagi erilist ei öelnud.

    Ons võimalus komplekti suurendada ka üle 2 seadme, et kui näiteks on 3 autot, millede vahel on tarvis sidet pidada.

    #2
    Cobra mt220 mudeleid enam ei toodeta ning neid pole enam saadaval. Cobra 500 ja 700 hinnavahe jääb 200 krooni vahele. Komplekti saab ka suurendada üle kahe seadme.

    Comment


      #3
      OK, siis on mõttekam vist 700 mudel võtta. Siin on antud komplekti hind, st. 2 tk. hind. Kas juurde osta saab ka ühekaupa?

      Ja kas oskab soovitada, et kas on mõttekas ka äkki mingi lisatarvik loetletud listist juurde osta eeldades, et kasutama hakatakse peamiselt autodes-bussides?
      Kas akulaadija on standardis ka olemas?
      Kui pikk on tarneaeg?

      Comment


        #4
        Nagu Tanel ütles on 220 mudel ajalugu ning lihtsaim on 500, millel on tehtud hulk kasutajasõbralikke täiendusi võrreldes 220-ga ( 220 oli näiteks väga lihtne segi ajada helitugevust ning kanali valikut jne., 500-t on ka oluliselt disainitud, ta on käepärasem jne.). Olen kasutanud ise ca 3-4 aastat 220-t ja väga rahul; ainuke jama et on veel elus teine ikka, muidu saaks uut proovida. Loomulikult oleme nõus ka pooliku komplektina e. 1 saatja müüma. Kasutajate arve saab 1 kaupa pidevalt suurendada, nii nagu vaja. Kasutada saab nii tavaliste R03 patareide, eraldi R03 mõõdus akudega, kui ka valmis akupaketiga. Akusid ega laadijat komplektis ei ole. Eks ta pikemas perspektiivis on odavam kasutada akusid.

        Comment

        Working...
        X