Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas Eestist saab kuskilt osta kvaliteet LED 1-3 W koos PCBga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kas Eestist saab kuskilt osta kvaliteet LED 1-3 W koos PCBga

    Sooviks midagi vastupidavamat kui hiinakad sest need kipuvad aja pikku tuhmiks jääma kuigi voolu tarbivad ikka sama palju. On vaja vahetada üsna mitmel seadmel nagu taskulamp, pealamp ja jalgratta tuli. Otsisin netist aga ei leidnud kas Eestist saab selliseid üldse osta. Aliexpressis on küll saadaval aga usun et need on samad jamad nagu präegusedgi mis hiina seadmetel sees on.

    #2
    See on rist ja viletsus jah. Sest, needsamad EU ja muud müüjad ostavad sealtsamast hiinast. Ja hiina toodab kõike, nii head kui mitte nii väega hääd..
    Siis, kuidas vahet teha mis on tõesti hea ja asjakohane. Või kuidas selekteerida rämps kvaliteedi hulgast.
    Ostsin hiina laost kaugemalt euroopast, hiinlaselt käest-kätte otse LED-lambid ja taga on kirjas "made in germany". Ostsin hulgi- sain alet.
    Üks lampidest on kehvake, teised on suht ok. Eredad on liiast, sees on COB-elemendid alumiiniumil ja lisaks otsisin, et kas on ka kusagil firmades-netipoodides-jne tagavaraosi selliseid LED-e.. ja peab tõdema et pole.
    Ehk tundub et need paremad ja kvaliteetsemad LED-id lähevad mingitesse suurfirmade poolt tellitud masstoodangusse.. ja see mis vaba-turul liigub.. on suht "pehme" toode.
    Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

    Comment


      #3

      Tellid midagi sellist, 10W LED, paned 1-3W võimsusega käima ja käib aastaid ja aastaid muretult. Mul üks XML-T6 taskulamp juba üle 10 aastat vist ja probleeme pole.

      Comment

      Working...
      X