Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Õppiv kaugjuhtimispult

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Õppiv kaugjuhtimispult

    Hei

    Soovitage universaalset pulti mis on võimeline õppima silmalt silmale teisi pulte. Algne eesmärk oleks hiina eelvõimendi kasina puldi asendada. Helitugevus ülesse, helitugevus alla, sisendivalik ülesse, sisendivalik alla. Ainult 4 funktsiooni hetkel vaja, samas võiks ka erinevaid muid seadmeid juhtida samast puldist. Kunagi hallil ajal oli mingi logitech ekraaniga pult aga nüüd ajad uued. Teiepoolsed kogemused, soovitused?

    #2
    Tere
    Ise kasutan Robert Smart N4 pulti maksis vist 15 euri. Kopeerib teist pulti ja otsib ka ise sagedusi. Ostsin lätist võin üle piiri käia ja vaadata kas neil poes on veel. Ise ostsin paar aastat tagasi

    Comment


      #3
      Muidu aksepteeritav eelvõimendi aga originaalpult kasin. IR led pisike, peab vaeva nägema puldi suunamisega. Ei usu et vastuvõtja probleem oleks. Kui kaasfoorumlasele tüli ei tee võib antud puldi saadavust uurida. Heategu saab ikka tasutud!

      Comment


        #4
        Endal sama Weiliang Audio kodus ja viga ikkagi vastuvõtjas. Universaal puldiga tahab ka täpset otsesuunamist muidu ei reageeri. Kui kasutasin universaal pulti Luxmaniga siis võisin ka selja taha suunata ja ikka töötas
        viimati muutis kasutaja audiohoolik; 21 11 2021, 11:10.

        Comment


          #5
          KUI on tarvis olnud lihtsaid ja lakoonilisi pulte, siis olen kasutanud pildil näha olevaid. Soetatud Oomipoest. Igale nupule võib silmast-silma õpetada personaalse funtsiooni.
          Click image for larger version  Name:	Pult eest.jpg Views:	0 Size:	154,7 KB ID:	1116967 Click image for larger version  Name:	Pult tagant.jpg Views:	0 Size:	143,1 KB ID:	1116966
          Lisatud failid

          Comment


            #6
            Eelkõnelejal õigus, ongi vastuvõtja viga. Käisin oomist võtsin lausa 2 sellist pulti aga nendega ka peab piinliku täpsusega eelvõimendi poole suunama. Tuleb leppida olukorraga.

            Comment


              #7
              Aga miks sa vastuvõtjat lahti ei katku ja asja seestpoolt ei uuri milles viga peituda võib?

              Comment


                #8
                Jah, võtsin lahti-IR vastuvõtjal oli metallvarjestus ümber mingil põhjusel ja polnud päris ilusti vaateaknas. Peale varjestuse eemaldamist ja silma asukoha paremaks muutmisel täitsa hästi hakkas tööle.

                Comment

                Working...
                X