Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Elektriline aknapesija

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Elektriline aknapesija

    Kuidas need elektrilised asjandused toimetavad muidu? Kuidagi vesi ringleb ja saab mugavalt akna üle tõmmata? Õigustavad ennast või kokkuvõttes tavalise mopilaadse aknapühkija ja veega lihtsam solberdada?
    otsija

    #2
    Vs: elektriline aknapesija

    Suurem masin on kuivataja, pesta tuleb ikka käsitsi selle väiksema pihustiga varustatud mopiga. Asja idee on selles, et kui muidu tõmbad peale pesemist kummiribaga kuivaks, ja vesi voolab alla, siis see imeb vee kuivatamise ajal enda paaki. Ei ole lappide paberitega mässamist ja kuivatamist.
    Täiesti kasutuskõlbulik asi, minuarust kiirendab akende pesemist oluliselt. Minul on küll analoogiline Kärtcheri toode.

    Comment


      #3
      Vs: elektriline aknapesija

      Mul rõduakent oleks vaja aegajalt üle tõmmata, see kummist aknapuhastusjura mul on, ent eelnevalt tuleb jah aken märjaks teha ja see tolm maha nühkida. Kui ainult seda allavoolavat vett kogub, siis ei ole mul väga palju mugavam sellega. Lootsin nõnda, et vesi kuidagi ringleb seal ja lihtsalt tõmbangi üle kuiva musta akna ja taha jääb esmalt veega niisutatud ja siis puhastatud rada. Ilmselt lootsin siis liiga palju.
      otsija

      Comment


        #4
        Vs: elektriline aknapesija

        https://www.imore.com/best-robotic-window-cleaners

        Comment


          #5
          On olnud võimalus kasutada Ecovacs Winbot x. Ütleme nii, et töötab küll. Vahepeal annad veateadet, et ankru vaakum kehva. Vajutad korra pealeja siis töötab ise edasi.
          Omal ka eelmised korteriomanikud tegin enda arust hea diili, et tellisid ainult väikese akna lahtikäivana.

          Mure on sellega see, et aku tööaeg jääb sinna 45 minuti juurde. Küsimus selles, et kuidas override teha, et ka juhtmega töötaks?

          Comment


            #6
            Ma sain selle Ecovacs Winbotiga aknad triibuliseks/kriimuliseks. Õnneks väga hull pole, ainult päiksega on näha. Mida ma tahan öelda, enne tuleb aken puhtaks pesta ja siis robot kallale lasta. Või siis tuleb lasta iga paari nädala tagant robotil üle käia. Lisaks see ju undab jube kõvasti. Ma leian, et see on liigne ajakulu/nikeradamine, parem teen käsitsi. Las arenevad veel. Vesi, äädikas, fairy + pesukäsn ja kuivatuskaabits teevad oluliselt parema töö ja kordades kiiremini. Õues väga lihtne, aga toas peab suure rätiku põrandale/aknalauale panema.

            Comment


              #7
              Väljast tuleb 2 korda teha. Ühe lapi jätsingi nö liiva minema pühkimiseks, teise korra jaoks oli teine lapp, millega sai hiljem edukalt ka seest teha. Ei mingeid triipe. Vahend peab alkohooliga olema. Kui lapp on liiga märjaks tehtud, siis liikumise probleemid, sama ka alla 10c välitempiga väljaspool klaasi.
              Ja kui suur aken lahti ei käi, siis need käsitsi meetodid on peavalu. Meetrise varrrega ühtlane tugev, sirge, ühtlase survega tõmme umbes meetri pikkuselt. Winbox tegi selle ruudu paari minutiga, lisaks ei olnud ise enam üks kannikas väiksest aknast väljas ja vandumas.
              Töökaaslasel on üks aken seepärast u 20 aastat pesemata, sest ei saa ilma tõstukita ligi. Ülemus endal ära teeb, siis saab ka lõpuks valguse tuppa.
              Seega, kui tellite aknaid, siis tellige kõik lahtikäivad, kui just esimesel korrusel ei ela.

              Comment


                #8
                Jah, ma elan esimesel korrusel ja maast laeni aknad. Kui kõrgemal siis jama tõesti, mul olid kunagi 3. korrusel 10a pesemata, või õigemini vihm pesi.

                Comment

                Working...
                X