Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Vattmeeter din liistule

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Vattmeeter din liistule

    Kas selline asjandus võiks paari vati täpsusega mõõta ja kas julgeks seda omapäi kilpi toimetama jätta? Või millised oleksid kohalikust kaubandusest alternatiivid? Hind vist tuleks kolmega korrutada?
    otsija

    #2
    Vs: Vattmeeter din liistule

    Miks arvad, et mingi "unbranded" asjanduse kohta julgeb keegi kindlalt väita, et mõõdab täpselt ja põlema ei sütti? Sellega ongi paraku nii, et kuidas joppab.
    Täpsusega on nii, et selle kontrollimiseks peaks täpne riist kõrval olema. Kui selline on aga juba majapidamises olemas, poleks seda kõnealust asjandust ju enam vaja. Paraku väheusutav, et see sama hinnaklassi teistest mõõteriistadest oluliselt täpsem on, eriti kui pinge ja vool ilusad nunnud siinused ei ole. Kuigi pistikupessa torgatavate võimsusmõõtjate-vattmeetrite jaoks tehakse odavaid kiipe küll ja pole need niiväga ebatäpsed midagi.
    Süttimist ma hästi ei usu, eriti kui alguses karp lahti võtta ja seest ühendused üle kontrollida. Ühtlasi vaatad, mis kiip sees on ja siis veidikene guugeldad.

    Comment


      #3
      Vs: Vattmeeter din liistule

      Mul üks pistikupesasse torgatav on, selline, see tundub küll päris okei ja täpne. Peale voolukatkestust jätab kõik eelnevad salvestused meelde jms. Kunagi võrdlesin ka sedasi, et peale dioodisilda ja silukondekat alaldasin ja mõõtsin tavalise alalisvoolu pealt sealt voolu ja pinget ning kalkuleerisin võimsuse palju tarbisin ning siis vaatasin mis see seinast loetav näitab, on päris täpne, alla 0,5W võimsuse korral kippus nulli näitama, ent suuremal võimsusel kenasti oli koht peale koma enamvähem paigas kõik. Vaatab äkki kellegil on tellitud juba sealt ja oskab kommenteerida, et ega asi ei soojene liigselt vms. See toide kipub neil muidugi minu arvates vähe kahtlane olema, suure kondega tõmmatakse pinge alla, zener seal hoiab pinget paigas ja on päris soe seal sees.

      E: Tellisin ära selle, ega ta tühi suurt midagi maksa nagunii, eks näha ole mismoodi toimetab.
      viimati muutis kasutaja otsija; 07 06 2020, 11:23.
      otsija

      Comment

      Working...
      X