Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

LED VA-meeter

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    LED VA-meeter

    Kas keegi on paigaldanud sellist LED VA-meetrit?

    https://www.osta.ee/led-voltmeeter-ampermeeter-autosse-100v-10a-129872381.html

    Avasse fikseerimiseks on painduvad kõrvad. Koos trükkplaadiga ei saa neid kõrvu allapoole suruda, kuna LED maatriks on täitsa vastas. Kui trükkplaat välja võtta, siis selgub, et need kõrvad on jube jäigad ja painduvad koos raamiga.

    #2
    Vs: LED VA-meeter

    Ava peab olema ilmselt suurem kui raamist võiks eeldada. Teisalt peab "sein" olema piisavalt paks, et näidik ikkagi fikseeruks.

    Comment


      #3
      Vs: LED VA-meeter

      Esipaneeli kõrgus on 29mm ja raamil on 26mm. Kui ava teha 28mm, siis peab esipaneeli paksus olema ca 2...3mm. Isegi seda 0,5mm ei taha painduda. Määrde ja kummihaamriga saaks ehk paika Kardan ainult, et läheb katki?

      Teine võimalus oleks teha midagi neljakandilise U-kujulist ja sellega küljelt vahele lükates fikseerida. Või teen hoopis auto õhukummist veniva fiksaatori. Või hoopis liimida?

      Eesmärgiks oli akulaadija tuunimine. Autol meeldib mulle rohkem osutiga 30V lennukivoltmeeter – juba silmanurgast vaadates näed, et laadimine ja käivitus on OK.

      Comment


        #4
        Vs: LED VA-meeter

        Puhuriga kuuma ei saa anda, äkki need kõrvad siis paremini liikuma hakkavad? Ega sa neid kõrvu ju pidevalt liigutama ei pea, ühekordne ettevõtmine vast rohkem.

        Comment


          #5
          Vs: LED VA-meeter

          Ma ka korra mõtlesin, et leotan 60C vees. Kui see ei aita, siis lõikan kinnituskõrvad ära, augu teen raami järgi ja liimin äärtest kinni.

          Comment


            #6
            Vs: LED VA-meeter

            Ma paigaldasin sellise VA meetri makrofleksiga (seest poolt lasin tolle plast kesta ümber) Püssiga saab väikest kogust täpselt doseerida ning see oli lihtsalt käepärast võtta.
            Maailm oleks puhas ja süüta
            kui poleks õllejogurtit
            - Õ.Õ.

            Comment


              #7
              Vs: LED VA-meeter

              Tänud kaasamõtlejatele!

              Ma tegin katsetuse ära ja plastraam jäi terveks. Ava tegin raamist 1mm suurema (kõrgus 27mm). Õigem on ava teha mitte lihtsalt neljakandiline, vaid kinnituskõrvade kohalt suurem. Ava ääred tuleb teha veidi ümaramaks, et plasti sisse ei lõikaks. Veidi vees soojendada, vaseliin vahele ja pressi all oli paigas.

              Võiks ju nii olla, et paigaldamiseks ei peaks trükkplaati välja võtma. Ega seegi ole kerge ja välja võtta saab vaid ühelt poolt fiksaatorit kangutades.
              Paistab, et see plast polegi kõige hullem.

              Comment

              Working...
              X