Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Destilleerija

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Destilleerija

    Tere. nimelt see asi töötab nii, et pannes ekraanile 85 kraadi ,läheb kolinal keema. Etteantud temp ei lähe kuidagi kokku. Keeb siis igal temp-il. vahetasin mõlemad andurid ,aga ei midagi. destillleerija selline nagu nad ikka , peal ventilaator ja all siis kütte keha 750 w.ja reguleeritav temperatuur. On äkki koht ,kus uuritaks ? Endal mõistus otsas. Ja seda ,et alul sai panna temp 92-106, aga nüüd 65-108. Madalam temp ,siis läheb ka keema aga lülitab ikka millalgi välja, pannes 90, keeb ja ei lülitu välja.
    viimati muutis kasutaja elmut; 05 m 2017, 19:33. Põhjus: lisatud

    #2
    Vs: Destilleerija

    Temperatuuri andurid ja regulaatori kraadid näitavad ilmselt umbluu numbreid. Vaja ära kalibreerida, kui see mida sa keedad on ikka puhas vesi, siis see peab keema 100 kraadi juures, selle järgi tuleb mõõtev andur paikka panna (kui selle numbrit eraldi üldse näed), pärast seda võiks regulaatorit ka kalibreerida, kui see just puhas termostaat ei ole nagu veekeetjatel.

    Comment


      #3
      Vs: Destilleerija

      On 2 andurit, 1 küttekeha all ja teine küljepeal , mõlemad vahetatud ,kuigi vanad ka korras. ja töötas ja lambist sassis. Keema minnes paugub ja kohiseb. Ja vaja ongi kuumutamist ,mitte keetmist.

      Comment


        #4
        Vs: Destilleerija

        Digiriistadel on valikus teinekord mitu erinevat skaalat.
        Reaumur`i skaala:
        1˚R = 1,25˚C.

        Comment


          #5
          Vs: Destilleerija

          Tere. Ega see nüüd ise ka ei muuda celsiust reamuri,aga ongi vist lihtsam uus soetada. sai ostetud varlek.ee 265 € ja praegu 215€. ise jagu ei saa ja tuttavat elektroonikut ka ei ole. Nii ,ja sai proovitud puhta veega, temp 93, ja vesi kees lahtiselt ,termomeeter näitas 100. Siis järelikult ei loe andureid välja. Trükiplaadil nagu muud ei ole ,kui trafo ja relee ja paar vidinat. Esmalt siis uurin ,mida ma leian.
          viimati muutis kasutaja elmut; 09 m 2017, 11:41.

          Comment

          Working...
          X