Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Eelsoojendusfunktsioon kombineeritud mikrolaineahjus

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Eelsoojendusfunktsioon kombineeritud mikrolaineahjus

    Sooviks täpsemalt teada, kuidas ahju eelsoojenduse reguleerimine toimub. Mikrolaine + grill + soeõhk. Ahju eelsoojenduseks valitakse soovitav temperatuur ning grill lülitub sisse ja soe õhk vist samuti. Kui soovitud temperatuur on elektroonika poolt registreeritud lülitub grill välja ja küpsetamine toimub antud temperatuuril ainult sooja õhu mõjul. Probleem on aga selles, et ahjus temperatuur on umbes 20-25 kraadi soovitust madalam. Termostaadid peaks korras olema, temperatuuri sensor samuti. Millest mis sõltub?

    #2
    Vs: Eelsoojendusfunktsioon kombineeritud mikrolaineahjus

    Täiendus. Grill lülitub välja kui andur registreerib eelvalitud temperatuuri. Temperatuuri anduri takistus muutub temperatuuri muutudes.
    Kas võib ka nii olla, et grill soojendab ainult teatud temperatuurini kuni termostaat lülitab grilli välja, kõrgemad temperatuurid ainult soojaõhu ventilaatoriga.

    Comment


      #3
      Vs: Eelsoojendusfunktsioon kombineeritud mikrolaineahjus

      Termoandur juhib läbi kontrolleri ja releede küttekehi - grilli temperatuuri (alumine ja ülemine). Aluse mootor ja magnetroni ventilaator töötavad kogu aeg. Ventilaator jahutab magnetroni, muid komponente ja liigutab ahjus õhku. Magnetronil on bimetall termokaitse, kõrgepinge sulavkaitse. Ahju võimsust (temperatuuri) reguleeritakse impulss-laius modulatsiooniga.

      Comment

      Working...
      X