Harakteriograafi kasutusjuhend

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • bnman
    Liige
    • 10/2005
    • 239

Harakteriograafi kasutusjuhend

Kingiti mulle üks ostsillograaf с1-91/6 koos karakteriograafi plokiga я4с-92 (kasutusel ka ostsillograafis c1-122). Mida aga ei ole, on juhend, kuidas sellega ringi käia. Ostsillograafi endaga probleeme ei ole, vanad tuttavad üle neljakümne aasta. Midagi tarka ei leidnud ei Yandexist, ei Google.Ru-st. Kas kellelgi võib olla säilinud midagi selle ploki kohta? Kui asja toimima saaks, siis pakuks ka asjahuvilistele kasutusvõimalust (seda küll Tartus).
  • vasaraonu
    Üldmoderaator
    • 12/2007
    • 1874

Vs: Harakteriograafi kasutusjuhend

Esmalt postitatud bnman poolt
    Kingiti mulle üks ostsillograaf с1-91/6 koos karakteriograafi plokiga я4с-92 (kasutusel ka ostsillograafis c1-122). Mida aga ei ole, on juhend, kuidas sellega ringi käia. Ostsillograafi endaga probleeme ei ole, vanad tuttavad üle neljakümne aasta. Midagi tarka ei leidnud ei Yandexist, ei Google.Ru-st. Kas kellelgi võib olla säilinud midagi selle ploki kohta? Kui asja toimima saaks, siis pakuks ka asjahuvilistele kasutusvõimalust (seda küll Tartus).
    Блок характериографа Я4С-92 Измерение статических характеристик полупроводниковых приборов
    Pooljuhtseadiste staatiliste karakteristikute mõõtmise blokk.
    Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

• bnman
      Liige
      • 10/2005
      • 239

vasaraonule.

Seda ma tean, mis seade on ja milleks kasutatakse. Kuidas kasutada, vat need juhised puuduvad.

Comment

• Pläsku
        Liige
        • 09/2010
        • 1717

Ehk see?
        Lisatud failid

Comment

• bnman
          Liige
          • 10/2005
          • 239

Tänan,
          natuke juba sinna kanti, ehkki mitte päriselt veel.

Comment

Working...