Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Elektroodkeevitus R-180. ROWI

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Elektroodkeevitus R-180. ROWI

    Tere! Vabandan kui ei ole õiges teemarubriigis. Tahaksin küsida R-180.ROWI keevituse kohta. Teiste firmade elektrikeevituste kohta on andmed olemas ja tunduvad R-180 analoogsed olevat aga kuna ise ei ole keevitaja aga selline aparaat on majapidamises kus praegu elan olemas aga ei ole ka kedagi kes keevitada oskab siis on küsimus selles kas sellisel riistal on üldse mõtet igapäeva tavaelu juures või oleks mõttekam see maha müüa. Siin kohapeal maal ei ole meil midagi keevitada. Autode juures mida on neli on vajadus olnud ainult summuteid keevitada ja neid kui õigesti aru saan sellise keevitusega ju ei paranda.
    Sooviksingi teada milline otstarve sellisel keevitusel üldse on ja milline võimalus erinevaid materjale ühendada.
    Mingid elektroodid on ka olema aga need on aastaid külmas ja niiskes kuuris seisnud
    Milline võiks orienteeruv hind olla. Uutel analoogidel näen igasgu hindasid. 100-300 Eurot olenemata või siis olenevalt amperiaasist.
    PS. Saan aru et antud keevituse puhul on tegu vahelduvvoolu trafoga ja inverterkeevituse puhul siis alalisvoolukeevitusega. See küsimus on selleks,et kui miona noor olin siis olid vahelduvvoolu ja alalisvoolu alaldid. Nüüd on inverterid ja konverterid

    #2
    Vs: Elektroodkeevitus R-180. ROWI

    See on jah lihtsalt tavaline vahelduvvoolu keevitustrafo, ei midagi erilist. Parema puudumisel on siiski täiesti kasutuskõlblik, vajadusel saaks näiteks muruniitjale rattad uuesti alla keevitada vms.
    Aga müügi puhul hind? No 100€ oleks minumeelest ikka üsna hästi saadud, aga sellist hinda vist ikka naljalt ei saa, sõltub muidugi välimusest/seisukorrast.

    Comment

    Working...
    X