Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Gsm ja videovalve majale

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Gsm ja videovalve majale

    Tere

    Soovin abi suvekodule valvesüsteemi leidmisel. Raskeks teeb olukorra asjaolu, et talvel langeb valvatavas hoones temperatuur alla 0 kraadi. Pealegi tegu on üksiku kohaga, seega välisireenist väga abi poleks.
    Ise olen mõelnud, et hoones ja kõrvalhoonetes peaks olema GSM liikumisandurid. Näiteks midagi sellist: http://www.koduvalve.eu/?1,gsm-valve...-sõrmistikuga
    Turvafirmaga ma lepingut teha ei soovi, sest nad ei jõuaks oluliselt kiiremini häirele reageerida. Olen mõelnud, et kõige kindlam on paigaldada lisaks liikumisanduritele valvekaamerad õuepealseks jälgimiseks. Näiteks: http://www.koduvalve.eu/?5,gsm-edge-valvekaamera.

    Olen heade soovituste eest väga tänulik. Lisaks võib soovitada mõnda head kohta, kus mõistliku hinnaga müüakse häid valvesüsteeme.

    #2
    Vs: Gsm ja videovalve majale

    kas sa pole mõelnud,et lisaks kodusele kraamile viivad vargad ära ka kalli valvesüsteemi?

    Comment


      #3
      Vs: Gsm ja videovalve majale

      Paigalda parem sarnane valvesysteem. http://media.okidoker.com/data01/c/1...ted=1199917489
      Peab laadimas käima vahepeal aga see palju ei maksa. Õige seadistuse korral reageerib väga kiiresti. Korra aktiveerunud valvega vahele jäänud pätt niipea uuesti ei tule, kui ültse tuleb.
      Suurem mudel toimib üldjuhul paremini aga peab tihedabalt ja rohkem laadima. Mõned mudelid kannatavad külma ka väga hästi, peasi et on koht kus vihm ja tuul peale ei käi.
      Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
      1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
      2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

      Comment


        #4
        Vs: Gsm ja videovalve majale

        Olen mõelnud, et valvesüsteemi võib väga kergelt ka ära varastada. Kuid midagi peab välja mõtlema ja ootan, et keegi oskab head nõu anda. Valvekaamerad mõtlesin panna elektriposti otsa, kuhu pääseks ainult redeliga. Minu enda kohale jõudmine võtaks aega kusagil 35 minutit. Loodan, et selle ajaga ei suudeta puhast tööd teha. Tegelikkuses on muidugi tegu päris pika ajaga.
        Ma olen üsna võhik antud teemaga. Kui oleks mingi võimalus, et valvekaamera salvestaks kusagile interneti läbi näiteks 3G aga see tundub väga kallis.

        Comment


          #5
          Vs: Gsm ja videovalve majale

          Kui temperatuur langeb alla 0, oleks parem kui ei vali juhtmevabasid andureid. Või toidad neid mingi toiteploki pealt aga sel juhul on nad juba juhtmega andurid. Valvekaamera peaks salvestama ikkagi kuhugi kohapealsesse salvestisse. Kas seda üle 3G vaatad või mitte on juba mugavuse küsimus.

          Comment


            #6
            Vs: Gsm ja videovalve majale

            Mugavam oleks paigaldada juhtmevabasid seadmeid, kuna tegu on mitme eraldiseisva majaga. Kas juhtmevabadel anduritel saavad külmaga akud siis nii kiiresti otsa? Kas pead kohapealseks salvestusseadmeks maja mida valvata tahan või kohta, kus elan? Kus kohast osta ja milliseid seadmeid?

            Comment


              #7
              Vs: Gsm ja videovalve majale

              Salvesti peab jah kohapeal olema, mis teha. Aga selle varguse vastu on lihtne abinõu. Sebid endale mõne veneaegse seifi, valad-kinnitad selle kuhugile põranda-seina külge, juhtmed nurgast läbi augu välja ja üks kaameratest sinna juurde. Salvesti ja signapult jne sinna sisse. Siis pärast hea suures plaanis vaadata, kes juhtmeid läbi lõikama tuli. Suvilavarastel harilikult seifimuukimisvõimekust ei ole.

              Comment


                #8
                Vs: Gsm ja videovalve majale

                Ilus oleks ikka vaadata kui kaks seifi üksteise peal oleks ja esimese avamisel üks kõvem pauk kärgataks.

                On ka olemas üks ja ainus koht kus videovalveseadmed saadaval mõistliku hinnaga aga seda ei ole soovitav siin foorumis nimetada.
                viimati muutis kasutaja pagan; 15 m 2012, 20:56.

                Comment


                  #9
                  Vs: Gsm ja videovalve majale

                  tegelikult tekkis huvi.kas koskab keegi soovitada viidet õu sobivale nn "kakukaamerale"
                  ootus on selline et kui häire rakendub,saaksin kodust interneti kaudu vaadata,et kes pimedas külla tuli.
                  samas pole ka valgustugevusega probleeme,sest saaks lisada häirele reageeriva prožektori.

                  Comment


                    #10
                    Vs: Gsm ja videovalve majale

                    Minu kogemus on, et -15 kraadi juures pidasid DSC juhtmevabas anduris 2 nädalat vastu. Siis sai mõeldud, et kes teab kui kaua need kuskil laos seisnud, mis anduritega kaasas. Sai ostetud uued korralikud alkaline patareid ja pidasid vist kaks päeva kauem. Kui sul need erinevates hoonetes siis juhtmevabade leviala pole just väga suur ja kiviseinad vähendavad seda oluliselt. Selle koduvalve lehel olevale andurile lubatakse otsenähtavusega 150m (mina seda arvu enne ei usu kui näinud pole). Näiteks paradox lubab omadele anduritele 35m (max 70m).
                    Üht IP kaamerat suudab salvestada Synology NAS server (enamate kaamerate puhul vaja litsentsi juurde osata). Videokaamerast tulev infovoog ikka päris suure mahuga. Üle GSM võrgu seda salvestada - äärmiselt kahtlane. Võib-olla õnnestuks salvestada üksikuid pilte.

                    "Kakukaameraga" see mure, et õuest neid häireid ikka tuleb. Päike läheb pilve taha - kaamerale muutus pildis.

                    Comment

                    Working...
                    X