Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Sony Ericsson P1 hands-free

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Sony Ericsson P1 hands-free

    Tere kõigile!

    Hea tuttav ostis mõnda aega tagasi omale siis selle Sony Ericsson P1 viienda põlvkonna mobla ja vaja oleks hands-free süsteemi autosse Ford Calaxy. Autos olemasolev süsteem peaks olema Siemens S55 oma. Kas oleks võimalik see hands-free kohandada ümber sellele P1 mudelile, kui vahetada välja sokelduspistik, või on siiski mõtekam osta valmis komplekt? Kus kohas selliseid seadmeid siin Eestis kõige soodsamalt üldse müüakse, Tartus küsib selliste töödega tegelev firma vastava töö eest ca 5k. Kõik head ideed ja skeemilahendused on teretulnud.

    #2
    Vs: Sony Ericsson P1 hands-free

    Siiani siis see Sony Ericsson P1I hands-free autokomplekt Eesti kauplustest leidmata ja teema endiselt päevakorral. Kuna data pistkut eraldi ilmselt osta ei õnnestu, siis ehk peaks olema ka kasutatav tavaline peakomplekti käedvabad süsteem, mis tuleks pookida autosse selle Siemens S55 pistiku asemele. Enne sellist tööd, tuleks pistiku pinoutide skeem muidugi kasuks, vahest keegi siin foorumis on selle konkreetse mudeliga veidi rohkem kokku puutunud? Hea kui saaks ammendava vastusegi, et kas tasub selle projektiga enam üldse edasi mässata või lüüa asjale käega.
    Telefon ise on selline: http://www.elisa.ee/client;jsessioni...ndmesidetooted

    Comment


      #3
      Vs: Sony Ericsson P1 hands-free


      on pistiku pinout.
      autohoidiku profiili saamiseks on vaja ikkagi autohoidikut, mis sisaladab kontrollerit, mis siis telefonile end autohoidikuna tuvastab.
      ainult handsfree käib lihtsamalt - telefon tuvastab HF, kui ühendada kokku 8-9.

      Comment


        #4
        Vs: Sony Ericsson P1 hands-free

        Tänud vastuse eest! Nii, et ikkagi peab olema autokomplekti süsteem ühilduv konkreetse mobiiltelefoni omaga ja liihtsalt "pookimisest" midagi välja ei tule, seda oligi tarvis teada. Huvitav kas seda käedvabad autokomplekti kuskilt siin Eestis ka osta saab sellele P1I`le mõistliku hinnaga või neid üldse ei müüagi tavakodanikele ning paigaldatakse ainult autoteenendustes?

        Comment


          #5
          Vs: Sony Ericsson P1 hands-free

          einoh, handsfree reziimis saad ju ka nii mikrofoni/ja stereo välja.. lihtsalt näitab autohoidiku profiili asemel vabakäeseade vms.
          a muidu autohoidik on ka müüa ju p1i le, mu meelest mingi alla 400 krooni maksis

          Comment

          Working...
          X