Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Milline jootejaam?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Ma pole rääkinudki,et ma soovitan aga kui inimesel puudub vastav raha resurss siis tuleb kompromisse teha.Loomulikult korralik tööriist maksab ja see tagab ka vastava töö kvaliteedi.Samas jällegi pole mõtet harrastajal osta profi tööriista.

    Comment


      #17
      Siin pole vist mõtet vaielda igaüks teeb nii nagu paremaks peab ja teema algataja on arvatavasti saanud juba kogu vajamineva informatsiooni. Tagantjärgi soovitus: lihtsalt koguda need puuduvad mõnedsajad kroonid juurde ja aastaid tunda mõnu headest tööriistadest. Ma ei soovi et teisedki astuks samasse ämbrisse kuhu minagi.

      Profijaam on näiteks WS51
      WHS 40 liigitab weller ise jootejaamaks edasijõudnud harrastajatele (endal on au omada juba mõnda aega viimast). WHS 40 originaalotsikul oli ka minu jaamal sarnaselt Eeruheeru omale lühike eluiga, kuid uus otsik on edukalt juba poolteist aastat ilma väsimusnähtudeta intensiivses kasutuses.

      Häid pühi ja head vana lõppu kõigile!

      Comment


        #18
        see on küll raskelt mööda teemast aga kui ostmiseks ja soovitamiseks läheks siis täiega: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_store.cgi...612-081&lng=est kasutan 2,5aastat kasutatud jaama juba 1,5aastat ja ei kahetse
        jaamaks on WS80
        "Directly or indirectly, all issues related to sound should be decided by the ear as an organ of hearing: conclusions that are given by the ear is no longer necessary to challenge. Lord Rayleigh (John William Strutt)

        Comment

        Working...
        X