Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Hörmann Supramatic E garaazhiukse seinalüliti

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Hörmann Supramatic E garaazhiukse seinalüliti

    Tere,
    Mul on Hörmanni garaazhiuks Supramatic E mootoriga, kuid seda saab hetkel liigutada kas puldist või mootori pealt nuppudest. Seinalüliti pealt on omal ajal kokku hoitud. Kes nendega igapäevaselt tegeleb, oskab ehk öelda, kas ma saaksin sinna hariliku seinalüliti panna ja kuidas see ühendada. Riiulis vedeleb mingi üles-alla nooltega aknaruloo lüliteid, mida võiks kasutada. Vaadake fotodelt.
    aituma,
    Ragnar

    Click image for larger version  Name:	supramatic.JPG Views:	0 Size:	158,4 KB ID:	1130351 Click image for larger version  Name:	supramatic_silt.JPG Views:	0 Size:	179,7 KB ID:	1130352 Click image for larger version  Name:	lylitii.JPG Views:	0 Size:	140,2 KB ID:	1130353
    Lisatud failid
    viimati muutis kasutaja p2rlirax; 27 02 2024, 21:03.

    #2
    Ma küll ei tegele, ammugi igapäevaselt. Seega ei suuda ka täpset mudelit ära arvata. Aga üldiselt kirjutatakse lausa tehasemanuaalides et mootoril asuvaid nuppe on võimalik teise lülitiga ühendada.

    Comment


      #3
      Kõike mudeleid ka ei tea aga.. Tavaliselt jah, sealt samast mootori juurest on veetud ka lisaks juhe, mis imiteerib seda lülitit mis on pandud mootori juurde.
      Tihti on seal ainult üks lüliti klahv; korra vajutad- läheb üles ja vajutad teist korda- siis läheb alla.. ehk nagu alla ja üles lülitit ekstra on raske paigaldada.
      Sellel vist on lausa 2 klahvi, siis on imelihtne
      viimati muutis kasutaja erku; 05 03 2024, 09:35.
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

      Comment

      Working...
      X