Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Arvuti väline helikaart

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Arvuti väline helikaart

    Kas siin on kedagi kes omab kogemust sellise seadmega nagu on seda

    2-Channel USB C Audio Interface 24-Bit / 192 kHz AD/DA converter, 2 Microphone preamps with individually switchable +48 V phantom power on each one, 2 Line inputs: 6.3 mm XLR / Jack Combo (switchable to Hi-Z instrument input), 2 Line outputs: 6.3...

    #2
    6-Channel USB 2.0 Audio Interface USB-C connection, 24 bit / 192 kHz AD/DA converter, 4 Microphone preamps with +48 V phantom power each, individually switchable, 4 Inputs (switchable to Hi-Z instrument input): XLR/jack 6.3 mm combo, 2 Line inputs:...


    sellega tegeleja oli eestis rada7 foorumis. see pondi kinni ja nüüd ei teagi kuhu nood edasi liikusid.

    Comment


      #3
      Mul oli lühikest aega tema vanem vend M4, osutus veaga eksemplariks ja läks garantii korras tagasi, üks komponent oli trükiplaadil mööda asetatud ja ei töötanud. Muidu oli normaalne helikaart oma hinna kohta. Tehniliselt on M2 samasugune ainult tal on vähem kanaleid. Ehk siis kvaliteedi kontroll on kehvake, kui ostad, siis kindlasti kohast kus garantii korras lihtsalt välja vahetatakse või raha tagasi saad.
      Üks eelis on nendel väikestel Motu kaartidel võrreldes teistega, neil on RCA väljundid olemas, enamusel teistel sarnastel on ainult diferentsiaalsed/balansseeritud väljundid olemas.
      Veel üks pluss, käivad normaalselt lahti kui vaja, nüüdne Focusrite on sisuliselt kinni liimitud, kleepekatega.
      viimati muutis kasutaja moi; 18 m 2024, 22:14.

      Comment


        #4
        Aitäh kirjutamast! ongi vaja ainult kahte kanalit ja eks need RCA pesad saidki valiku põhjuseks + need mingisugused nivoodeindikaatorid. Saab ka ilmselt siit riigist ja kui koha suhtes valida siis maksumuselt suurt vahet pole, kuid kui vaja siis see garantii värk suht lihtsam.

        viimati muutis kasutaja humax; 19 m 2024, 09:43.

        Comment


          #5
          Motu M2 ka minul üle aasta kasutuses. Kõik hea, aga (liini-)sisendit oli vaja natuke ringi teha, algselt sisetakistus 1Mohm, mõeldud elektrikitarrile. Kahjuks käib seegi läbi mikri-eelvõimu, aga minimaalse gain'i puhul erilist müra ei lisandu. Õige liinisisend on alles M4 versioonil, eraldi OP võimudega. Mikrite sisenditel 48V eraldi kanalitel lülitatav, see mugav. Esimesed M2-d tehti USAs, siis viidi tootmine üle Hiina. Skeemis juba erinevused ja sageduskarakteristik pole enam nii hea. Aga kui +/-0,5dB langus 20Hz-20kHz "otstes" talutav, siis pole hullu. Indikaatorid on toredad asjad ja viimastel Motu versioonidel töötavad nad väga täpselt.

          edit: veel üks hea asi, nivoopotekas töötab digitaalselt ehk siis on pööratav enkooder. Tulemuseks see, et kanalite nivood on alati täpselt ühesugused. Sama lugu on gain potekatega, mis muudavad sisendite nivoosid 0,5dB haaval.
          viimati muutis kasutaja sebastian; 19 m 2024, 10:38.

          Comment


            #6
            Aitäh Sulle, andku jumal Sulle palju ilusaid naisi ja häid jooke! Mul on vaja OLIMP 004 liini väljund tema sisendiks. Keskmine väärtus kusagil 300-350mV.

            Comment


              #7
              Tänud Ka ise kasutan Elektronika 003 ja kassetikatelt digimiseks/regullimiseks. Mõned pildid mida muutsin. M2 sisend on algselt eraldatud väikese kondekaga (220nF?) OPA1678-st, selle lühistasin, aga soovitav oleks asendada ca 10...20uF kondekaga, et madalad säiliksid ja juhuks kui sisendisse satub alalispinget. Seejärel läheb maha 1MOhm takisti, sinna peale istutasin ca 40kOhm (proovisin erinevaid).

              Motu väljundina kasutan sealset klapivõimendit, moonutused küll pisut suuremad (0,02% poteka max. asendis, maki jaoks on see siiski suht vähe), aga säilib võimalus väljundsignaali regullida. Kõlarid on aktiivid ja Motu-ga ühenduses balansseeritud kaablitega.
              Lisatud failid
              viimati muutis kasutaja sebastian; 19 m 2024, 11:46.

              Comment


                #8
                No nii MOTU 2 M ON kodus! Kõige ehtsam jänki, seal väljatöötatud ja Aassebled IN USA. Eks me nüüd vanas eas õpime uusi asju. Igal juhul kaovad majast CD mängijad. Mingit mängijat rohkem ei tule kama kaks mis tüüpi ja mis hinnaga. Üllatusi on mitmeid ja mis peamine ma kuulen taldrikud ja harjade sahinaid. Õppimist on küllaga! Varemalt oli mul nendest suur puudus, väljaarvatud lint.

                Comment

                Working...
                X