Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Kress Mission KR123E demo mode

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kress Mission KR123E demo mode

    Hansapostist ostetud robotniiduk Kress Mission KR123E on demo modes.
    Palun oskab keegi juhatada, kuidas selle maha saaks?

    #2
    https://www.roboter-forum.com/thread...-mowing.57384/

    saada see müüjale tagasi. oled saanud demo mudeli, mis on tootja poolt lukustatud. müüja oleks pidanud demo mode eemaldama.
    kasutaja seda teha ei saa.

    Comment


      #3
      Mis on lukku pandud, selle peaks ju saama ka lukust lahti teha.

      Teoorias võiks käia see nii, et internetti ühendet niiduk on kusagil pilves registreerunud ja vastavate volitustega isik kaughalduse abil vajutab lihtsalt vajalikku nuppu.
      Või tuleb hooldustehnik kohale ja service menüüs teeb vajalikud muudatused. Tavakasutaja jaoks on see lukus.

      Paraku Eestis Kressi esindajat ei ole . Juhend, mis kaasas, on äärmiselt üldsõnaline. Täpsemat infot ei leia ka tootja kodulehelt.

      Hanasapostiga suhtlus käib, aga läheb kardetavasti veel aega, et nad asja olemusele üldse pihta saaksid. Esialgu tegelevad nad eestikeelse juhendi valmistamisega, seda niidukiga kaasas ei olnud, Kui valmis saavad, siis ilmselt jõuame järgmisesse etappi ehk kuidas demo mode maha saada. Kui sellekohast infot pole ei inglise- ega saksakeelses juhendis, siis vaevalt see tõlkimise käigus tekib.

      P.S: Tagasisaatmine on äärmuslik variant, pole ju miskit kindlust, et uus jälle demo modega ei tule. Vähemalt ühes foorumis leitud postituse põhjal juhtuvat seda demo mode olukorda Kressiga üsna tihti.

      Comment


        #4
        Mõnelgi aparaadil on see Demo mode või tavalise töö mode valimine olemas esmasel käivitamisel, ehk võiks tekkida ka sellele aparaadile nn. tehase seadete taastamise /reset to factory defaults kaudu.
        Teine võimalus on, et Kress ei ole antud aparaadi originaalne tootja ja ta laseb oma sildi kellegi teise aparaadile kleepida, kui õnnestuks originaalne tootja tuvastada, äkki neil on parem juhend olemas, kus ka demo mode maha võtmine on kirjeldatud. Probleem võib muidugi tekida selle originaali otsimisega kuna Positec groupi lehe otsing viib hiinakeelsele lehele.

        Võibolla aitab selline info: https://www-roboter--forum-com.trans...pp#post-727155
        viimati muutis kasutaja moi; 18 09 2022, 13:04.

        Comment

        Working...
        X