Tere, mõtlen siin, et oleks hea, kui saaksin selle vidina lisaks ka SD kaardile sama juttu kirjutama, mida ta jadapordi monitoris kuvab(ja ka LCD-l). Hea oleks, kui jääks ka LCD lisamise võimalus alles, ja samas saaks SD kaardi veel lisaks. Pin-e seal on vabasid küll veel. Samas kui ka LCD-le kuvamise variant ära kaoks, siis poleks sellest ka midagi hullu. Ja kõige parem oleks, kui saaks veel ühe analoogsisendi pinget mõõtma lisaks 0-5V ja kuvaks sinna jadapordi monitori ning siis ka SD-kaardile ühe rea lisaks lihtsalt eraldiseisvana pinget, mingit võimsust jms ei arvutaks see seal, lihtsalt mõõdaks eraldi 0-5V ja kuvaks SD kaardile. Ise ma sellega hakkama ei saaks, aga kui näeks toimivat muudetud koodi, siis ehk natuke saaks targemaks selle koha pealt
. Niisiis kui keegi koodiga sinapeal olija viitsiks kätt proovida, siis oleksin tänulik abi eest.
. Niisiis kui keegi koodiga sinapeal olija viitsiks kätt proovida, siis oleksin tänulik abi eest.
. Niisama testimise mõttes olen selle dataloggeri näite järgi tööle ajanud, aga selle vattmeetri koodiga küll hetkel siduda ei mõista. Samas eks ma pusi edasi kui viitsimist jagub ja keegi valmistükki ette sööta ei taha.
Comment