Millega me just lõpetasime :P
Arvutimuusika
Collapse
X
-
-
-
Tõsi, ise ta ei ole ilegaalne.
Aga sellega tõmmatakse piraattarkvara.(lisaks veel palju muud)
Kui ma just millestki valesti aru ei saanud.
Transistortransistor[ätt]starline[punkt]eeComment
-
sellisel juhul on kogu see foorum kuidagi kahtlane, võimendite ja kõlaritega saab mängida piraatmuusikat. autodega saab vedada narkootikume arvutitega saab kopilleerida viiruseid või siis autoriõigustega kaitstud materialiga toimetadaComment
-
Trummirajad teen FL Studioga, seejärel impordin vastavad WAV-failid CoolEdit Pro-sse (praeguse nimega vist Adobe Audition?). Kitarri salvestamisel on signaaliahel: 2 mikrofoni (dünaamiline ja kondensaatormikrofon) kitarrivõimendi ees => 2 kanaliga mikrofonieelvõim/mikser => SoundBlaster PCI 128 line-input => CoolEdit Pro 2
Helinäiteid võite kuulata http://www.zone.ee/janzav/mp3
Kuna kitarr on minu põhirelv, ei saa ma puhtalt sämplite ühte ritta seadmisega kuidagi hakkama ja vaja läheb multitrack salvestusprogrammi, CoolEdit Pro on selles suhtes ennast tubli tööhobusena tõestanud.Comment
-
Originally posted by SiimN+Aug 3 2004, 12:33--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SiimN @ Aug 3 2004, 12:33)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-ra001@Jul 28 2004, 11:06
ma kasutan kazaad[/b][/quote]
ei tõmba ta midagi, ise kasutan Kazaa Lite K++ 2.4.1 ja ei mingit probleemi B)Comment
-
a ikkagi emule on kiirem ja kvaliteetsem...
a see aint minu arvamus. Emule ja kazaa/imesh/warez(jne...kõik sama võrk) põhilive vahe tundus minujaoks olevat see et kazaa saab downloadi kiiremini tööle aga emule kui juba tööle saab siis aint kiiremaks läheb + enamus stuff on väga ea kvaliteediga
Loomulikult ei tähenda ülaltoodud tekst midagi.<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>Comment
Comment