Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

"The format did not complete successfully"

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    "The format did not complete successfully"

    Mis võib olla põhjuseks, et saan niisuguse teate kui püüan ketast teha kasutatavaks?
    3 täiesti identset ketast, 2 töötaavd ideaalselt aga 3. ei taha kuidagi arvutile end olemasolevaks muuta.
    Kettakontrollimise programmidega on kõik nad nende programmide järgi täiesti korras, Crystal disk, minitool jne, väidavad, et nad on korras.
    My Computer menüüs aga see probleemne ketas siis ainult oma tähega tähistatud, antudjuhul siis E ketas, mahtu ei näita, propertis näitab 0 kasutusel/0 vaba, Disk management näitab kogu ketta mahu, probleemi pole, bad sektoreid ka ei ole, formattida ei luba, saan teate mis pealkirjas.


    Mis võib põhjus olla?
    Mingi kirjutuskaitse?
    Kuidas mööda minna? Või mingit programmi millega saaks failidele ligi? Või kui ligi ei saa, kuidas saan selle ketta kasutatavaks muuta, et arvuti tunneks?
    Kas kui jätan selle ketta arvutisse ja ühendan lahti põhiketta ning (üritan?) sinna tundmatule opsüsteemi peale kirjutada, saaks pärast seda formattida või see (kuis eal on) kirjutuskaitse ei luba ka opsüsteemi kirjutada?
    Lisatud failid
    -superradical-

    #2
    Vs: " The format did not complete successfully "

    Äkki on see kuidagi krüptitud ketas, näiteks teleka küljes olnud et salvestada vms. proovi ketta boot sector edit teha, kirjuta nullideks.
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

    Comment


      #3
      Vs: " The format did not complete successfully "

      Vist jään hätta...
      Proovisin seda mini tool-i "Wipe Disk" ja 0-de kirjutamist aga peale umbes poolt tundi ei liikunud seal ükski number, kõik kastid püsisid 0% kogu aja, lõpuks peatasin lihtsalt selle operatsiooni, ühtki veateadet ei saanud, lasi selle sulgeda.

      Äkki seletad täpsemalt, kuidas ja millega ma veel proovida võiks?

      Ketas on HP arvutist, 8300 vms, peal kleebis mingist OEM teemast.
      Muidugi ei ole välistatud, et seda ei ole mingi muu seadme järgi ühendatud. käivitustsükleid oli tal mõnisada, töötunde mingi 4000, justkui mingid imelikud pikad töötsüklid, äkki kuskil mingi videosalvesti kettaks olnud vms?


      E: kui see krüpteeritud on siis kas kui ma ta ainsaks kettaks arvutisse jätan ja mingi suvalise win lähenen siis vist saan ka ikka samasse punkti?
      Need kõik google otsingu esimesel lehel olevate tulemuste katsed on pm tehtud,
      vaatasin, et kas kusagil on kellelgi olnud kokkupuudet ja kas on niisugust ketast püüdnud op-süsteemiga üle töödelda aga tundub, et kas ei ole seda proovitud, andmed puuduvad vms, ainus mis leidsin ja mis lõhnab ka mingi kõhutunde järgi sarnaselt, et kui üritan, saan vastuseks midagi sarnast: https://www.drivereasy.com/knowledge...lation-solved/

      Isegi infot, et mis seda asja põhjustab - tutkit, bad sektorid, viirused, krüpteering... ok, viirus äkki või siis krüpteering, muud variandid ei saa olla.
      Aga seda, kuidas selles nüüd selgus saada ja asi toimima - googles tõsiselt ka paistab taandareng
      -superradical-

      Comment


        #4
        Vs: " The format did not complete successfully "

        DMDE, Data Recovery Software, About DMDE, DM Disk Editor and Data recovery

        Sellega võid vaadata, et kas näitab datat. Kui joppab, saad ka kätte.
        Või siis menüüst Tools => Fill sectors... kirjutad ketta (füüsilise ketta, mitte partitsiooni) alguse veidikene pikemalt (või kogu ketta max nupukesele klõpsutades) nullide või millega iganes üle, siis ehk Windows lubab edasi tegutseda, andmeid muidugi selle ülekirjutamisega tagasi ei saa.

        Comment


          #5
          Vs: " The format did not complete successfully "

          Ma olen selliseid tõrkuvaid kettad praavitanud hoopis Mac keskkonnas, seetõttu ei oska ma head nõu anda millega vindoosnikus teha, viimati oli mul vist Viktorija 4 vindoosnikus selleks. Mäkis on Drive Genius, millega pole probleeme jäänud.
          Click image for larger version

Name:	Screen Shot 2019-07-07 at 15.29.53.png
Views:	1
Size:	82,0 KB
ID:	872083
          Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
          Konfutsius

          Comment


            #6
            Vs: " The format did not complete successfully "

            Igasugu Linuxilisi on ju nii CD kui USB versioonis, suure tõenäosusega saavad ka need kettaga hakkama, aga kes see armsaks saanud Windowsi keskkonnast ikka lahkuda tahab.

            Comment


              #7
              Vs: " The format did not complete successfully "

              OK, ärme nüüd lahkame Win vs. muud.
              Selleks veel natuke on aega, Win 7 nagunii saab tuleval aastal otsa ja tõesti ei taha ei 8 ega uuemat, mul 8-ga väga negatiivsed kogemused kuis ai uus arvuti ostetud ja sellega midagi teha ei andnud, lisaks väga ebakäepärane see 8 jne.. 10 näib täpselt samasugune ja ilmselt kui 7 tugi lõpeb siis ma Win juurest lahkun. Seni kasutan.

              Edasi - tahaks Mac oma proovida kui OSXga saab kaubale millalgi?

              Muud ma ei tea - linux või Ubuntu..on ühel vanal läpakal, ta töötab aga kui siin mõni aeg tagasi proovisin uuele arvutile seda siis sattusin mitme tõsise probleemi ette - nimelt kui installisin DVD-kettalt siis ma ei saanud selle arvutiga pärast mingi valemiga USB netti kasutada, ta ei andnud mulle mingit võimalust seda USB jublakat initsialiseerida ja arvuti seda ei tundnud. Sesmõttes tundub, et tuleb see Ubuntu ka variantidest välja praakida+asjaolu, et mitmed programmid ei tööta ju.

              Aga jah - see kõik ju teine teema.

              Kettaga saaks teha vajaliku abivahendi, no õigemini kui mingi programm on ja peab selle panema näiteks plaadile ja siis sellega kettale lähenema, seda saaks pm kohe teha aga kuna varem pole selle konkreetse probleemi otsa sattunud siis nagu ei oskaks lambist ilmselt ka õigele kohale läheneda kui ei tea ju, mida vaja teha.
              Panin talle siin minitool-i Partition Recovery Wizardi käima, hetkel ligi 70% skaneeritud, eks näe, mida see lõpuks teatab.


              E: andmeid kettalt kätte saada ei taha, ei tahtnud neid algusest peale. Sain mitu ühesugust WD ketast mis on roogitud töötavatest arvutitest välja, osadel oli mingi spetsiaalse shredderiga üle kirjutatud, kui arvuti käivitasin ainult selle kettaga viskas ekraanile viimase masina tehnilised andmed, muud seal teha ei saanud, kui win dvd-ga lähenesin siis lasi opsüsteemi installida, ilma probleemideta.
              Samas nüüd kustutasin ühel sellel kettal lihtsalt selle unallocated partitsiooni ära ja tegin formati ja arvutis oli see ka kohe olemas, ligipääs jne kõik OK, 100% korras ketas jne, teine, sama käik aga tutkit - ei lase teha formatit, ei näinud ette, et niisugune asi võiks üldse juhtuda. cmd formatit ka proovisin, ikka sama :/
              Ainus mis peale sektori kustutamist ja formatikatset, see ketas ilmus my computerisse küll aga näitab, et 0 kasutusel/0 kasutatud mahtu, samas mitte ühtki veateadet, see bad sectorite test ka näitas, et kõik OK, Crystal disk ka annab "good"...lihtsalt huvitav uus kogemus, pole varem kogenud...
              viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 07 m 2019, 15:03.
              -superradical-

              Comment


                #8
                Vs: " The format did not complete successfully "

                Võid katsetada sellega https://distrowatch.com/table.php?distribution=puppy
                Teised linuxid ei tarvitse ketast igakord tunnistada, kui midagi viga. Omal kogemus kooleva läpaka kettaga, kus linuxi "Kettad" tundis ketta ära ja näitas seisundit, aga samas kaustade menüüs ketast ei tekkinud. Puppy sai ka ketta sisule õnneks ligi ja vajalikud asjad teisele kettale ringi kanditud.

                Comment


                  #9
                  Vs: " The format did not complete successfully "

                  TASUB PROOVIDA:

                  This is an easy and effective solution to help you restore data from RAW file system without formatting before you start converting RAW file to NTFS. If you want to convert RAW to NTFS without formatting, follow the next methods to fix a RAW drive without formatting.

                  How to Convert RAW File System to NTFS without Formatting

                  After you get the data back, you can follow the next guide to convert RAW partition to NTFS with CMD, Disk Management or change RAW file system to NTFS using system recovery option.
                  Method 1: Convert RAW to NTFS file system with CMD

                  The first option is to make use of the built-in disk management utility provided by the windows. In order to do so, follow the steps mentioned below:
                  1. First of all, make a right click on ‘My computer’ and hit the button saying ‘Manage’.
                  2. Go to ‘Computer Management’.
                  3. Make a click on ‘Disk Management.
                  4. Look up the raw local drive that you are willing to fix. Mark it as an active device.
                  5. Make a right click on the drive, in order to visit its properties.
                  6. Go to Security, Advanced, Owner, Edit, Other users or groups, Advanced, Find Now. Then choose the user listed first and hit the OK button.
                  7. Reboot the system and try accessing the raw drive. It would be accessible now.


                  Method 2: Run Disk Management to convert RAW to NTFS

                  In order to carry out the conversion of a raw partition into NTFS, follow the steps mentioned below.
                  1. Open the command prompt by using the run command. Make sure to open it up as administrator.
                  2. Type in the following command and press the enter key: diskpart.
                  3. Type X: /FS :NTFS followed by the enter key. (X being the drive letter).


                  This would transform the raw drive into the NTFS system. Your data would become accessible now
                  Method 3: Change RAW file system to NTFS by using System Recovery option

                  1. Open up the system recovery options on your computer.
                  2. Choose the ‘Startup Repair’ option among the list of other choices.
                  3. Go to ‘Recovery Options’.
                  4. Now attach any kind of removable storage media to the USB port of your system.
                  5. Open up the command prompt and launch notepad by typing in: notepad.
                  6. Locate the raw drive .
                  7. In case you cannot access your raw drive, copy all your backup files and paste them to the external drive.
                  8. Now terminate the command prompt.
                  9. Open it again and type in the following command followed by the enter key: chkdsk /f/r


                  LINK

                  Taolisi jamasid lahendatakse üldjuhul mingi linuxi live kettalt (VÕI USB PULGALT). See ongi "MÖÖDA HIILIMINE".

                  Puppy on ka hea tööriist.
                  viimati muutis kasutaja vasaraonu; 07 m 2019, 15:10. Põhjus: Lisaks
                  Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

                  Comment


                    #10
                    Vs: " The format did not complete successfully "

                    Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitust
                    Võiks veel mainida et Puppy jookseb imehästi CDlt, pulgalt, mälukaardilt... kust iganes. Ei eelda installimist.
                    viimati muutis kasutaja Scott; 08 m 2019, 01:14. Põhjus: ei pea kõike täielikult tsiteerima; enne tsitaat, seejärel oma jutt, mitte vastupidi

                    Comment


                      #11
                      Vs: " The format did not complete successfully "

                      Esmalt postitatud Pläsku poolt Vaata postitust
                      Võid katsetada sellega
                      See vist ka olemas, sai siin kunagi ju ka üht tundmatut ketast lahatud, siis tegin neid testiplaate, täitsa töötasid need, vaatan kui see minitool lõpetab, et siis vist seda dmde asja proovin, installides ta igaljuhul kohe näitas mulle mõlemat ketast mis arvutis on. Igaljuhul peab see ketas füüsiliselt olema korras sest mitte mingiski punktis ei ole saanud mingisuguseid tõrketeateid.

                      Mul said CD-le need abivahendid, lihtsalt on kindlam, varemast ajast vist kokkupuudet rohkem ja CD ja DVD kirjutamisega pole olnud tõrkeid aga USB installikate jne asjadega on liiga palju probleeme siis usaldan vanemat asja. OK, vaatan ja pusin.
                      -superradical-

                      Comment


                        #12
                        Vs: " The format did not complete successfully "

                        Hm, sellel E kettal näen - RAW File System.
                        Kustuta see RAW partition ja tekita uus NTFS. Siis format.
                        Kui tahad RAW-i NTFS-iks keerata, et info alles jääks, siis siin on mingi õpetus
                        External hard drive (partition) becomes raw for no reason? Check out 5 verified methods to fix raw drive without formatting and get all your files back.

                        Comment


                          #13
                          Vs: " The format did not complete successfully "

                          Huvitav jah, mingiaeg näitas siis seda, nagu pildil olemas. Peale seda üritasingi formatit teha minitool-ga, see recovery sai ka läbi, näitas mulle kogu mahu kettal ja samapalju mahtu kettal kasutatuks
                          OK, proovisin siis korra veel minitool-i formatit ja voilaa, õnnestus sel korral. Nüüd ketas olemas ka my computeris koos kogu vaba ruumiga.
                          Nõme, et jäi teada saamata, mis selle anomaalia tingis. Eile õhtust juba proovisin ja täna pool päeva aga targemaks, et miks see jama oli, ei saanudki :/


                          E: andmete kättesaamise osas kui ketta arvutisse panin siis ma muidugi seda my computeris ei näinud üldse (nagu ka teise samasuguse ja sarnase algallika ketta puhul), korra panin siis ka Recuva tööle, lootuses, et äkki näitab midagi, see ei leidnud seda üldse ja matsin mõtte maha isegi proovida.

                          Mitu ketast olnud kustutatud blancco nimelise asjaga,
                          Get certified, secure data erasure software for data centers, laptops, mobile, SSDs, NVMes & more. Tackle EOL assets and active data with confidence.

                          see vist on üsna kindel nagu paistab ja kodus vist neid taastada ei saa lihtsate vahenditega
                          Muidugi võimalik, et sealt ketastelt leiaks midagi huvitavat Ametiasutustest likvideeritud kettad, uurisin arvutitootja lehelt seerianumbreid ja paistab, et garantiiaja lõppedes on need kõik n.ö. junki läinud aga kui töötab siis ei näe põhjust miks ei saaks kasutada. Samas väga ei koti, mis seal peal on olnud või on, faile jne saab ikka hoiustada koduses kasutuses.
                          -superradical-

                          Comment


                            #14
                            Vs: " The format did not complete successfully "

                            Sellise seadme saab Win 7 ja 8x süsteemis kasutataks järgmiselt (Win10 tunneb ja teeb asja ise ära):

                            Avage Windows 7 Pro või Windows 8 Pro administraatoriõigustega käsuviip.
                            Sisestage USB-laadimismeediumiseade USB-porti.
                            Tippige CMD käsureale kirje "DiskPart".
                            Tippige "List Disk" (märkige ketta number sihtmärk USB-draivi).
                            Tippige "Select Disk X", kus X on sammuga 4 märgitud siht USB-draiv.
                            Tippige "Clean".
                            Tippige "Create Partition Primary".
                            Tippige " format FS=fat32 quick".
                            Tüüp " Active".
                            Tippige "Assign".
                            Tippige "list volume".
                            Tippige "Exit".

                            Comment


                              #15
                              Vs: " The format did not complete successfully "

                              Mis Tootja/Mudeliga täpsemalt on tegu ?
                              • (vanematel ?aga võibolla ka uuematel) WD-del on ketta alguses LBA map(adresseerimistabel) kui see pihta saab on vaja tootja poolt saada olnud RAW utilitit ((hästi tore arvuti "Eesti keel" ))
                              • Vaatab et su jumperid ei ole küljest ära kukkunud -- ja vastavad Master/Slave Seadele Bios'is ja/või Emaplaadi manuaalis
                              • ?? HDD Sisendpordi jooted ??
                              • ?? katseta erinevaid ((tootjad/pikkused)) (S)ATA kaableid ??
                              • ... praegu ei tule rohkem meelde
                              su veateate järgi pead sa võibolla tegema LOW-LEVEL FORMAT'i ((kui tootja seda toetab))

                              Comment

                              Working...
                              X