Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kas keegi oskab seletada neid anomaaliaid?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #46
    Vs: Kas keegi oskab seletada neid anomaaliaid?

    Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitust
    Neid 15 euri lisense müüakse ka amazonis. Microsofti nime alt. Kahtlen et asi illegaalne on, eriti arvestades selle riigi reegleid kus asun. Ise ostnud juba vist 4-le masinale. win10 pro
    Äkki paned lingi? Ise ma eelistaks ikka rohkem win7.







    Praegu mul see asi veel töötab, ei ole mustaks ekraani muutnud ega midagi küsinud.
    E: Kuidas see telefoniteel aktiveerimine siis käibki? Mingi USA number kuhu tuleb helistada? Kaua see aktiveerimine telefoniotsas võtab umbkaudu? Telefoniarvet kolossaalseks ei muuda?
    -superradical-

    Comment


      #47
      Vs: Kas keegi oskab seletada neid anomaaliaid?

      windows annab ise valiku kuhu helistada, valid sealt sobiva. vist eesti 800 seeria number oli ja robot vastab eesti keeles.

      aega võtab mõned minutid.

      ei ole kolossaalset arvet märganud.

      juhend: https://support.microsoft.com/et-ee/...ow-to-activate

      Comment


        #48
        Vs: Kas keegi oskab seletada neid anomaaliaid?

        Tekkinud taas win probleem.
        Kuna olemasolev legaalne opsüsteem ei luba arvuti kogu tehnilist poolt kasutada siis lootuses tõsta osad detailid ümber, sai hangitud võimekama opsüsteemiga luukere aga nagu kasutatud asjaga ikka ja eesti suhtumist arvestades müüakse kirjelduses töötavat asja aga kui ei ole võimalik läest kätte osta siis saad ikka petta ja jutt, et töötab on ainult mulajutt.

        Ühesõnaga luukere mille heas usus soetasin, on varustatud Win 7 Pro OA litsentsiga (litsents ise väga hästi loetava võtmega) aga cpu pesa on rikutud ja selle asendamisega tõesti ei viitsi mässata.

        Nüüd küsimus siis oleks, et kas seda litsentsi on kuidagi võimalik sellelt rikkega plaadilt deaktiveerida, et kui installin Pro oma hetke arvutisse kus praegu on Home versioon (installi põhjaks oleks täiesti uus ketas) ja üritan aktiveerida seda Pro versiooni selle vigase emaplaadi võtmega, kas see võiks õnnestuda? See telefoniinstall siis ilmselt aga kuna see OA on siis ilmselt olnud eelinstallitud siis kui suur lootus on, et see hakkab tööle ka? Kas üldse on niisugune võimalus või on OA ka ainult ühekordseks kasutuseks ja kui emaplaat on kutu siis on ka see opsüsteem kutu?
        -superradical-

        Comment

        Working...
        X