Probleem optilise heli kätte saamisega ESI Juli@ helikaartist. Enda suureks imestuseks ei suuda ma kuidagi kätte saada SPDIF optica kaudu heli. Mis seaded on selleks vajalikud?
ESI Juli@ helikaartist ei saa optilist heli kätte
Collapse
X
-
Vs: ESI Juli@ helikaartist ei saa optilist heli kätte
http://headpildid.blogspot.com/2013/...rti-aknad.html seal siis mul need helikaarti aknad nähaComment
-
Paremal juhul Juli@ sülitab vindovs audio peale...
Pead valima Juli@ outputiks väljundid 3-4, need on digitaalväljundid (coax + optical). Vaikimisi pakuvad programmid aga 1-2 mis on analoogväljundid. Mida teeb vindoosnik, poogen. See muide ongi üks võlu selle juures, vindoosnik ei saa midagi ära rikkuda.
Nüüd, kui valitud on väljundid 3-4, ja tahad analoogi ka heli saada, vajutad Juli@ paneelis Spdif Out MON (monitor).
Kui sagedus läheb üle 96kHz, siis optika jääb lihtsalt vait, koaksiaal käib edasi.Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
KonfutsiusComment
-
Hetkel sain asja tööle aga kahtlane on vist minu DAC tegelaneka kuna kui panen 24bit 96kHz siis ragiseb heli . Mulle küll ei meeldi see win7 enda liiga targa olemisega et ma ei saa ka kuidagi ASIO draivereid peale . Eks uurin seda elu edasi .Comment
Comment