Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Reboot probleem.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Reboot probleem.

    Alustuseks siis kui keegi onu Billi näeb pangu live messengeri eest pauk vasta kikusid.
    Aga probleem siis järgmine, masin teeb mingi aeg reboodi ISE. Pmst ma masinat never välja ei lülita. Õhtu jätad asjad nii nagu on hommiku tegutsed edasi samast kohast. Selles et raud terve ma suht kindel, samuti puhas tolmust.
    Aparaat on 10h upsi taga, aga katkestust ei näinud kuna valvekeskuses ei jäänud ka märget maha.
    Win7 64bit ultimate autoupdate restart on välja lykatud.

    Tekkis see jura paar nädalat tagasi. Nii iga paari päeva tagant juhtub. 1x seda ka pealt näinud. Teed tööd ja siis plõks(ketta reset) ja rebu.
    Tekkis kahtlus aga et onubill veel asju lisanud sellele live programmile mis niigi mälu lekib ja teisi programme mälus solgib.
    Näiteks kui kellelegi tuttav messenger siis teab aet aken hakkab kollaselt vilkuma taskbaril. Teatud programmidega(näiteks firefox) hakkavad ka nod lambist vilkuma (koos veidra käitumisega).
    Killid messengeri maha hakkab kõik toimima ja never pole juhtunud et vilgub ja segast paneb(va firefox mis segast paneb vahest aga ei vilgu) kui messener ei tööta. Teine kahtlusalune on firefox see tõbras ju alles uuendas end. Samuti uuendas paar nädalat tagasi windows uptade(lasin teha update tal). Aga firefox on lihtsalt jõhkra mälus kasutusega, mõned veebilehed nagu s**uks mälu täis, näiteks need meeletute p**aflahsidega ilm.ee., Kinni panded kukub kohe hea 200 megi mälukasutus. Tekkib tahtmine teada mida kuradit tehakse 200Megi-ga, lehekylg ise on väike ju.
    Seega suht segane keda süüdistada. Osa programme on nagunii juba poolpidused. Tean ainukt keda peksma peaks. Suurettevõtete, heal palgal ajukääbikutest programeerijaid kes ei viitsi asju korralikult teha. Aga krt neid pudulojuseid on nii palju seega oleks vaja kuidagi teada saada kes põhjustab probleemi.

    Probleemi ma arvan et tea, mingi soft läheb tsurksib windoosa protsesse ja selle peale tehakse kõmm pillid kotti. Aga mine tea, ehk on mõni uuendus, kunagi mul oli mingi hävitava toimega MS "Turvaprogramm", Windows Security Essentials kui õieti mäletan. Ehk nad nüüd mingi uue leiutise teinud kuda kasutajaid takistada töötamast.
    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

    #2
    Vs: Reboot probleem.

    Üks lahendus oleks võibolla, et miski muu programm peale panna millega messengeris jutustada. Miranda näiteks. Pidavat mälu väga vähe kasutama ja üldse selline mõnusalt stabiilne olema.

    WLM'ga on muidu asjad imelikud jah. Mul ka vahetevahel hakkab ise vilkuma all. Põhiline asi mis mind närvi ajab on see, et ei näe kuskil enam seda kui keegi on mind lisanud või mina neid. Vaikselt liigun skype peale üle ise ja julgustan sõpru ja tuttavaid seda sama tegema.
    Estonian SPL & Sound
    @gargru

    Comment


      #3
      Vs: Reboot probleem.

      Huvipärast vaatasin ilm.ee. Opera mälukasutus oli enne 228 mega, avatud n+1 lehekülge, pärast ilm.ee-s sobramist, kui oli veebikaamera pilt ka leheküljel, siis tõusis 297 megani ja pärast lehekülje sulgemist jäi 271 mega.

      Comment


        #4
        Vs: Reboot probleem.

        see sõltub, kui jätad lehekülje lahti paariks päevaks siis hea portsu kogunud. Liigun ka skype suunas aga krt onu Bill ostis selle ka ära, ega sealt head nahka loota pole.
        Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
        1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
        2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

        Comment


          #5
          Vs: Reboot probleem.

          Ma olen isegi näinud, et arvutis kõik muu tarkvara töötab, aga Live Messenger ajab tervel windowsil juhtme kokku ja aitab ainult reboot ja Messenger'i mittekasutamine. Miks peaks üks tekstisõnumite üle interneti edastamise vahend arvuti põlvili suruma, ei mõtle ma vist kunagi välja.

          Messenger'il on mingi karmavõlg, tundub nii.
          If you think education is expensive, try ignorance.

          Comment


            #6
            Vs: Reboot probleem.

            Kui arvuti 24/7 töös, siis mina pakuks, et toiteplokk hakkab läbi minema.
            Keera lahti ja vaata & nuusuta, kas midagi ei leki või kõrbe.

            Comment


              #7
              Vs: Reboot probleem.

              Esmalt postitatud murphy poolt Vaata postitust
              ... Liigun ka skype suunas aga krt onu Bill ostis selle ka ära, ega sealt head nahka loota pole.
              Kui algul oli kõik korras ja oled kindel, et raud on ka korras, siis proovi järgmist:
              Vali Start nupp (all vasakul), kirjuta otsingu aknasse "windows experience index" ning käivita leitud rida. Neid kuvatud numbreid saab paremaks muuta kui valida vasakult tulbast "Advaced tools". Kui nüüd kuvatakse üles kollase märgiga algavaid ridu, siis need võib kõrvaldada klikkides ridadel. Nüüd peaks onu Billi softiga pilli kiiremaks ja paremaks saama.
              Edasi vali rida "Clear all Windows Experience Index scores and re-rate system".
              Võibolla saad nii veast lahti, seda eeldusel, et raud on korras. Minul ei tahtnud mõnikord postkasti aken kinni minna kuigi sulgesin akna ristiga nupuga.

              Comment


                #8
                Vs: Reboot probleem.

                Esmalt postitatud sewar poolt Vaata postitust
                Kui arvuti 24/7 töös, siis mina pakuks, et toiteplokk hakkab läbi minema.
                Keera lahti ja vaata & nuusuta, kas midagi ei leki või kõrbe.
                See toiteprobleem võib olla küll ja mitte ainult; sest seal on veel see va halli soone nuhtlus "Power set OK" mis võib ka karu keerata. Ehk pisku detailide väsimuse tõttu, ei saa asjad enam üksteisest aru, mingist hetkest.

                Onkel Billi soft kipub ennast kogu aeg kettal ümber pakkima, täpselt niikaua kui jõuab kadunud jupini, või ketta ühe koha tõttu ei suuda seda sealt lugeda ja hopsti luba küsimata restarti. Seda sinist ilusat ekraani, "tugitekstiga", ei pruugi tänapäeval enam tulla; see ju nii piinlik koht ka

                Mina panustan esmaselt kadunud või pisku väärale Billisofti jupile ja seejärel toitesüsteemi detailsusesse.
                Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

                Comment


                  #9
                  Vs: Reboot probleem.

                  Windowsi enda võimalused probleemide lahendamiseks.
                  Control Panel - System and Security.
                  „Action Center“ teema all vali „Troubleshoot common computer problems“ ja sealt edasi „Fix problems with Windows Update“.
                  Minul leidis ja kõrvaldas kaks viga.

                  Comment


                    #10
                    Vs: Reboot probleem.

                    hakkab vist looma, leitsin et win7 on vigu täis, üks neist on Bad Pool Header BSOD. Pmst kui raud ei suhtle järsku enam ja win eeldab et suhtleb(eemaldad näiteks usb seadme hoo pealt) siis on ämber.
                    Muidugi see on 1 lisavidin win7-le. XP all seda ei juhtu. Progesin usb composite device ja siis no koodis ikka vigu, seade hangus, win tegi buuuu. Pistsin xp masina taha öeldi kohe et seade lõpetas töötamise. Pistad uuesti win7 masina taha põmm kõik kotis. Tundub et ongi teema et win7 veel kubiseb vigadest.
                    See experience index ei puutu asjase, see on viisi kuda asju näidata.
                    Ainuke pidur on vist mul seal ketas, 5,9. Ülejäänud numbri jada ülevalt lugedes on 7,5 ; 7,5; 7,3; 7,3. Võttes et 7,9 on max siis peaks auru jaguma. Aga peab veel uurima, see aegajalt käiv pauk ei seostu usb seadmetega. Seal ei ole ka BSOD. Lihtsalt kaob.

                    Ja see win update ei fixi midagi, see yritab meeleheitlikult seda security jubinat tagasi installida mis juba selgeks saanud et vigane. Pealegi tulemüürist kõik kinni keeratud. Kõik programmid mis ei pea pidevalt netis passima. Tava kasutajal saavad kõik programmid vabalt netti, def. seaded on sellised lihtsalt. Ülber turvaline on MS-i arust nii.
                    Modelleerimises ja tootmises kehtivad:
                    1. Avariikindel vooluring lühistab kõik teised.
                    2. Transistor, millel on kiiresti toimiv kaitse, säästab kaitset, sulades kõigepealt ise.

                    Comment

                    Working...
                    X