Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

avi filmid rikutud?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

avi filmid rikutud?

Ei tea kas see on just õige koht aga tekkis yks küsimus, ehk on kellegil ka säärast asja ette tulnud. Asi selles, et mul on üsna suur kõvaketas ja mingi teatud aja jooksul on kogunenud igasugu avi filme. Nüüd alles hiljuti avastasin, et pea 85% filmidest on rikutud. Nimelt teatud aja mängides viskab algusesse. Sai ka AviFiXP`ga yle lastud ja tõepoolest on selle kohapeal fail rikutud... millest küll see võiks tulla, et 85% filmidel oli failis kusagil 3-8 vigast kohta. Kuigi raudselt tean, et olen filmi kätte saades alati avifixiga asja üle last ja peale seda filmi ise vaadand. Vigased filmid maha lastud ja ega mul neist kahju pold aga puht huvist tahaks teada põhjust. Tulemüür peal ja viirusetõrje ka pole nagu midagi hõisanud.
    msn: pois11@hotmail.com

Mul on jälle mõned filmid, mis ühe mängijaga teevad sama nalja, teisega jälle mängivad ilusti. Rohkem teemat kahjuks ei jaga.

Comment

bad sectorid?

Comment

kui oleks lihtsalt bad sektorid, siis tõenäoliselt peaks sa varem või hiljem saama veateateid stiilis "cannot read sector..." koos spetsiifilise krõmps-krõmps-krõmps vindinühkimisega vigase koha peal.

kas viga ilmneb kogu aeg ühe ja sama koha peal?

võimalik et hoopiski mäluvead, ülekuumenemine, masina overclockimisest tingitud liiga suur siinikiirus vms.
        GSM: 5039624

Comment

Endal on sama asi Kazaa AVI preview'ga see muidu peaks igasuguseid poolikuid filme mängima jne aga peale kazaa codec pack'i installimist mängib mingi 8 sec ja siis on kõik...Bs player mängib kõiki ilusti

nii et äkki viga codec'ites kuigi kindel ei ole :-/

Comment

kui oleks lihtsalt bad sektorid, siis tõenäoliselt peaks sa varem või hiljem saama veateateid stiilis "cannot read sector..." koos spetsiifilise krõmps-krõmps-krõmps vindinühkimisega vigase koha peal.

kas viga ilmneb kogu aeg ühe ja sama koha peal?

võimalik et hoopiski mäluvead, ülekuumenemine, masina overclockimisest tingitud liiga suur siinikiirus vms.
            Ei kõvakal pole yhtegi viga aga jah filmd katkesid koguaeg yhe kindla koha peal... mõnes filmis oli mitu viga isegi. Ma olen muidu alati nii teind, et kui saan kuskilt filmi siis esimese asjana lasen Avifix`iga filmi yle ja kui teiab ühe vea siis kustutamisele. Ma ise kaldun arvama seda, et ykskord sai mitu korda filme ühe ketalt teisele kopeeritud, kuna oli vaja parte ketta peal muuta ja karta on, et selle suure kopimisega läksid failid vigaseks.
            Ja kui siin tõmbamisest rääkida siis eMule`ga on alati 100% failid korras aga ftp ja kaazaga kipub neid vigaseid faile tulem.
            msn: pois11@hotmail.com

Comment

Working...
            X