Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

nvidia crap?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    nvidia crap?

    läpparil seiuke lugu, ordi gl 300. nvidia go 7600 integreeritud chipiga, et driverid peale lükkad on pilt kotis. kõik driverid on läbi proovitud igat erinevat pidi.
    tundub tüüpiline viga nvidiaga sest mu pci-e kaart tegi samamoodi kunagi

    #2
    Vs: nvidia crap?

    Pigem tegu viga saanud videokiviga, enne reballi näinud sellist käitumist nvidia kiviga ennem ka, näiteks DELL-i masinal, aga see ei oma tähtsust. Igatahes reball võiks aidata.

    Comment


      #3
      Vs: nvidia crap?

      mis see reball endast kujutab, uus kivi kohe?
      on mingi variant äkki et kivi korras aga soft peal vigane?? ma olen teinud biosi flashimisi ja graafika kiviga saab sama teha, üritasin juba ise koopiat teha kivi softist aga tuli välja et tal polegi softi üldse peal Supported EEPROM not found (20,FF)

      Comment


        #4
        Vs: nvidia crap?

        Reball kujutab vana kivi maha, uued pallid alla ja vana kivi tagasi peale. Pärast seda on soovitav ka tempe hoolikalt jälgida ja võimalusel jahutust mudida nii, et pidevalt miski vent käiks.

        Muidugi softiline kala on ka võimalik, aga sa oled ju erinevaid draivereid proovinud ja kõikidega sama jama. Sealt siis kaks järeldust: a) Kõik draiverid on tuksis, b) kivi on paha

        Comment


          #5
          Vs: nvidia crap?

          aga et mingi staatiline jura kahe mikroelemendi vahel malfunctionit põhjustab ei või esineda või? irq conflikti või või siis viimasel juhul jah ebaühendust et ei puutugi kontakti.
          see micro chipi soft tundub ka eraldi asi hoopis mis läbi dos'i kuidagi aind õieti töötab, windowsis on nagu write lock peal või midagi!

          Comment


            #6
            Vs: nvidia crap?

            asi softist kaugel, videokivi pihta saanud. Olen seda näinud erinavatel läpparitel ja üldjuhul ka asja korda saanud. RoHS-i võlud, ei muud.

            Comment

            Working...
            X