Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

dvd kirjutamine clonedvd2 programmiga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    dvd kirjutamine clonedvd2 programmiga

    kas keegi kasutab seda programmi ja oskab seletada üht asja?
    programm on iseenesest väga hea ja kasutajasõbralik kuid kahekihiliste plaatide kirjutamisel osutus mugavamaks lõik "kopeeri DVDtiitlid" või "klooni DVd",sest "kirjuta olemasolevad andmed"andis kindla tulemuse ainult tavalise 4,7GB plaatide korral.
    küsimus on siis selles et päris lõpus,töötlemise blogis,kirjutab ta et "sihtkoha suurus on ebapiisav,kodeerija blokeeritud"
    mida tähendab see kodeerija ja kui suur peaks siis olema see sihtkoht(ja mida selle sihtkoha all üldse silmas peetakse)?
    film ise on hetkel 4,6GB ja kõvaketal on vaba ruumi 13,6GB

    #2
    Vs: dvd kirjutamine clonedvd2 programmiga

    Minusugusele võhikule, kes ma seda programmi ei kasuta, tundub, et jutt käib puuduvast kõvakettamahust. Ilmselt üritatakse neid andmeid konverteerida (kodeerida?) ja kettal pole piisavalt vaba ruumi.
    Kas see kõvaketta vaba maht programmi tegutsemise käigus oluliselt väheneb (hakkab lähenema nullile) ja tekib mingi suur .tmp laiendiga fail näiteks C:\Documents and Settings\kreeklane\Local Settings\Temp\ või C:\Users\kreeklane\AppData\Local\Temp\ kausta?

    Comment


      #3
      Vs: dvd kirjutamine clonedvd2 programmiga

      keta maht väheneb ainult vahepeal filmi enda mahu võrra(antud juhul siis 4,6GB)sest kogu maht kirjutatakse eelnevalt mingisse kausta.

      Comment


        #4
        Vs: dvd kirjutamine clonedvd2 programmiga

        Probleemi sõnastus tundus minu jaoks äärmiselt segane (vbolla eestikeelne terminoloogia selles süüdi :P), aga soovitaks kahekihiliste kirjutamiseks ImgBurn programmi! Ise juba pikemat aega ainult sellega igat sorti plaadid valmis kõrvetanud. Probleemiks olnud vahel ainult viletsad DL toorikud.

        Comment

        Working...
        X