Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Probleem kas monitori või arvutiga!

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Probleem kas monitori või arvutiga!

    Tere! Kas on võimalik, et monitor sunnib arvuti välja lülitama? Sain LCD monitori ACER AL1721 vigasena. Oli pildi tasku visanud. Kui koju olin ära vedanud võttis pildi ette, kuid varsti kadus. Kiskusin asja lahti, jootsin mõned kohad üle ja puhastasin ka teda, oli mingit jama sees. Toiteplokk on eraldi, sai ka seal jooted üle käidud. Punnis kondesid silma ei hakanud. Hetkel monitor töötab, kuid arvuti vahepeal, kahe kuu jooksul kuskil 5 korral, lülitab ennast välja. Teise monitoriga seda probleemi ei täheldanud. On keegi sarnase probleemiga kokku puutunud? Äkki on hoopis antud monitoril mingeid tüüpvigu, mis tekitavad anomaaliat? Ei saa ka välistada arvuti probleemi.

    #2
    Vs: Probleem kas monitori või arvutiga!

    Proovi ca1 kuu teise monitoriga siis asi selge.Muidugi võib viga molus olla küll.Vähegi uuematel arvutitel lükkab bios arvuti välja ohtlikul riistvara konfliktil.

    Comment


      #3
      Vs: Probleem kas monitori või arvutiga!

      Korra on olnud monitor mis suutis ka vga pistiku kaudu arvuti kinni jooksutada. Kõigi teiste arvutite taga oli OK, kuid just selle arvuti taga mitte.
      Lõpuks leidsin lahenduse, tuli draiveri sättes plug&play ära keelata, nimelt on VGA pistikus ka katkestus või siis digi info kanal ja sealtkaudu andis isend mingit sousti oma data asemel sisse. Arvuti draiver oli kah jama, reageeris üle.
      Teine variant ongi, et mingi väljundi ära lühistab ja rakendub kaitse.

      Comment


        #4
        Vs: Probleem kas monitori või arvutiga!

        Esialgu sai arvuti kast lahti kistud ja videokaardi radikas tolmuvabaks tehtud. Tolmu oli seal ikka kõvasti. Vaatab, mismoodi nüüd käitub.

        Comment

        Working...
        X