Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

K: TV kaardi softiga probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    K: TV kaardi softiga probleem

    Tere!

    Kasutan Leadtek Tv2000XP kaarti ja tõmbasin Leadteki kodukalt uue tarkvara pvr2, siin väikesed näited sellest http://www.iway.co.nz/product/WKFCN5...eeview-TV.html Kas keegi foorumi kaaslastest ka antud softi proovinud on?
    Nimelt selline jama, kui kaart tööle panna, siis algul on pilt mustvalge, natukese aja pärast hakkavad osad värvid lainetama (jooksevad triipudena üle mustvalge pildi) ja seejärel läheb pilt ilusaks värviliseks. Vahest on kohe pilt värviline aga samas läheb mitu minutit enne kui värvid saabuvad. Videostandardi valib antud programm ise, vanal sai ise valida, aga automaatselt valib õige. Kaasas olnud softiga toimib asi ideaalselt, aga see pvr2 on parema kujundusega ja minu arvates ka mugavam kasutada. Draivereid proovisin ka uuendada, aga see ei aidanud. Ideid?

    #2
    Vs: K: TV kaardi softiga probleem

    Sama kaart ,kasutan ka pvr2...Vahepeal tõesti on mustvalge mõned sekundid, aga minuteid küll mitte... Kuna need mõned sekundid ei sega, pole mul probleemi..Aga mul vahepeal see jama, et pult ei allu kontrollile

    Comment


      #3
      Vs: K: TV kaardi softiga probleem

      Krt mul viskas siibrisse ja lasin peale uuendatud versiooni pvr 1-st. See on parem kui see vana oli ja töötab laitmatult.
      Mingi jama selle pvr2-ga on.

      Comment


        #4
        Vs: K: TV kaardi softiga probleem

        Ega jah, nad võiks teha juba pvr3 kasvõi, mis töötab või siis parandada pvr2 ära. pvr1 mulle ei meeldi, sest ma juba alguses harjusin pvr2-ga ja pvr1-s on vähem võimalusi ka.
        Muide kui olin veel XP all (praegu win 7) siis oli pvr2 peal ja vahepeal järsku tuli lihtsalt pvr1 selle asemele. Exit, pvr2 uuesti käima ja korras...ja nii mitmeid kordi

        Comment


          #5
          Vs: K: TV kaardi softiga probleem

          Kui pvr1-te enne maha ei lase, siis laseb selle käima küll jah. Mulle meeldis ka too pvr2 rohkem, aga mis teha kui ei toimi normaalselt. Mõtlesin, et äkki saab mõnelt hüva nõu kes asjale lahenduse leidnud.

          Comment


            #6
            Vs: K: TV kaardi softiga probleem

            Leidsin puldi jamale lahenduse: Sensori pistiku peab ikka korralikult pessa lükkama





            (Praegu taga TV antenn, FM antenn, PS2 ja võibolla lisandub digibox kui ma enne 1. juulit uut arvutit kokku ei pane...)

            Comment

            Working...
            X