Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

IP-kaamera

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    IP-kaamera

    Tere

    Tekkis mõte panna ip-kaamera kodu valvama, nii et pilt edastatakse tööl paiknevasse serverisse. Tööl on ruuterisse ligipääs olemas, kodus mitte. Mis kaamera peaks valima, mida arvestada ostul, on kellelgi kogemusi?

    Aitäh

    #2
    Vs: IP-kaamera

    Eestis levinuim on Axis aga hinnad on kirved ja ega nad ise eriti ei tooda, kleebivad hiinakaid üle ja panevad korralikku korpusesse.
    Kui vähegi korralikku pilti tahad saada nõuab ka korralikku ülesse laadimise kiirust, teine varant on 1 kaader sekundis või veel vähem, siis saab väiksema kiirusega hakkama.

    Comment


      #3
      Vs: IP-kaamera

      Katsetasin siin paari asjakest ja jäin pidama Trendnet TV-IP410 juurde. Kaamera valiku kriteeriumid:
      - hea valgustundlikkus, kirjade järgi suisa 0,5 lx. Kaameral on ka Night Mode, mis tõstab täiendavalt valgustundlikkust, samas alandades kaadrisagedust.
      - võimalus kaamerat üle neti pöörata/kallutada, hea paigutuse korral saab selle funktsiooni abil oluliselt laiema vaadeldava piirkonna kui fikseeritud kaameraga.
      - pilt resoga 320x240 tuleb läbi ka üsna aeglasest ühendusest.
      - võimaldab kasutada ISP dünaamilist ip-d (jälgib välise IP muutusi).
      - kaamera näeb ka infrapuna spektris, seega on põhimõtteliselt võimalik kasutada valgustamiseks "pimedaid prožektoreid".
      - hind ei olnud tappev.

      Ühenduseks on minu piirkonnas ainuvõimalik Kõu "püsiühendus", mille upload kiirus on max 100kbps (reaalselt 30-60kbps). Selle kiirusega tuleb 320*240 vähima pakkimisega pilt u. 2 kaadrit/sek. Kaameral on võimalus juhtida mingit välist seadet on/off režiimis, näiteks lisavalgustust sisse-välja lülida. Kiirema ühendusega saaks ilmselt reso kergelt tõsta maksimaalsele 640*480.
      Lampelektroonika sinule ja minule - www.konka.ee | EMSpeaker valjuhääldid. | Trükkplaatide projekteerimine.

      Comment

      Working...
      X