Kirjutajaga mure...

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • karla
    Liige
    • 10/2003
    • 162

Kirjutajaga mure...

Ehk annaks keegi hää inimene nõu, nimelt muretsesin endale LiteOn kirjutaja 48*24*48, on ennegi mitu erinevat masinat olnud, kuid selliseid jamasid millest kohe räägin pole varem esinenud. Nimelt see riistapuu keeldub kirjutamast plaadile rohkem kui 620-630MB,edasi ütleb, et "Wraiting error", ning jutul lõpp. Kasutan Nero 5,5 ,op. on WinXP Pro...ehk keegi targem oskab miskit kosta? :-/
    Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.
  • digital
    Liige
    • 05/2002
    • 4155

1)Toorikuid oled erinevaid proovinud? Äkki toorikud vigasest partiist või ei olegi üle 650M vms?
    2)Mõnikord on igasugu jamasid põhjustanud aspi draivrid. Otsi netist uued aspi draivrid. (Seda just eriti dvd kirjutajatega, siis isegi winxp all vana draivriga tahab masinat külmutada jne)

Comment

• Floppy
      Liige
      • 09/2003
      • 65

http://www.adaptec.com/worldwide/support/d...odkey=ASPI-4.70

Comment

• noQ
        Liige
        • 01/2003
        • 327

ehk ongi sul mingi limiit peal? File->Preferences->Expert Features ja seal on Maximum CD length ning sealt saad paraja cd suuruse panna... seal pead suuruse panema minutites
        Abiks kõigega! djmadys@hot.ee/bazzmazternoq@hot.ee
        DeeJay Catass

Comment

• DjSharpeye
          Liige
          • 09/2003
          • 196

See limiit ei loe. Nero teatab, et panid Datat rohkem ja küsib, et kas tahad ikka kirjutada.. Siis kui jah vastad, siis kirjutad nii palju kui plaadile mahub. Proovi lihtsalt teise firma toorikuga.

Comment

• karla
            Liige
            • 10/2003
            • 162

Kuramus...olen igasuguste toorikutega proovinud, tulemus sama...limiiti on niiet tapab, kuid masin pipardab miskipärast Neros. olen proovinud kolme versiooni, 5,0 ; 5,5 ; 6,0...tulemus sama. Nüüd katsetasin naljaviluks lihtsalt XP enda võimalustega. Toimib, kõrvetas kenasti mitu plaati 700MB täis. aru ma ei saa, mis ta reo tahab...
            Soovitatud draiverid uuendasin ka, kasu ei miskit...mul hakkab juba katsetamisest saadud vigase lõpuga toorikuid miskit 30 tükki kogunema. ;D
            Elektrooniku kassil on neli jalga: sisend, väljund, maandus ja toide.

Comment

• DjSharpeye
              Liige
              • 09/2003
              • 196

Väga lihtne viga äkki, ma arvan, et Nero ei toeta su põletajat : Mul oli ka midagi sellist.. Aga aitas Nero vahetamine, ei tule nagu mingit muud mõtet, kui leida Nerole asendus..Ja toorikutega saab igast nalju teha, ära ei maksa küll kohe visata.

Comment

• digital
                Liige
                • 05/2002
                • 4155

LiteOn'iga tuleb tehasest ka nero kaasa, ei tahaks uskuda ühilduvusse. Siiski toimib kõik aspi kaudu ja nero otse kirjutajaga ei suhtlegi! Äkki on midagi su winduuzis valesti? Proovi olla sees adminni õigustega, äkki siis funkab vms. Paistab another microsoft bug. Windowsupdate ikka tehtud?

Comment

Working...