Niisiis huvitab mind see,et kas digifotokas kõlbab arvutisse veebikaamerat asendama või mitte ? Ja kui mitte-siis millist arvuti veebikaamerat soovitate?Tahaks MSN-is (windows XP home )liikuva pildi ja heliga suhtlust tekitada....
Digifotokas veebikaameraks ?
Collapse
X
-
on odavaid digikaamerad, mis pakuvad ka sellist varianti, aga samas jääb nende pildikvaliteet alla "õigetele" digikaameratele..
kui veebikaamerat vaja siis mina soovitaks logitechi quickcam messengeri
http://www.hv.ee/products/Arvutiriistvara/...Kaamerad/11250/ -
aga kuda see digikaamera webikana tööle hakkab?
et kas siis läbi selle USB kaabli millega pilte arvutisse imed? ja kas sellejaox on digikal mingi spets tarkvara kaasas?Comment
-
krt, siis peab see webikaamera võimalus olema nagu dikasse sisse ehitatud.
ma lootsin, et äkki saab mingi softiga iga digika niimoodi webikaamerana tööle pannaComment
-
see vist oleneb kaamerast, arvan, et tavaliselt lülitatakse fotoka pilti tegev mehaanika välja, kui arvutiga ühendad. mina olen kohanud seda mingi olympuse ja canon powershotiga.Comment
-
ksl, kui sa selle canon powershotiga oled tegelend, siis seal peax mingi tarkvara ju kaasas olema, et ühendad fotoka arvutiga ja siis pildid tulevad kohe arvutisse ja fotoka zoomi ja värki juhitaxe arvutist.
Et siis soovix teada, kas ta selle pildi mida pildistada tahad näitab arvutiekraanil või ikka fotokas?
Ma tean et mingi selline võimalus selle powershotil peax olema, aga kuna endal ei ole aparaati, siis ei saa kudagi katsetada kahjux :-/Comment
-
niipalju sai tegeletud selle powershotiga, et ainult pildid arvutisse tõmmatud. ei oska rohkem aidata teid. tuleb lihtsalt poes küsida, mis võimalused kaameral on... igal tootjal omad nipidComment
Comment