Arvuti kordaja unlockimine
Collapse
X
-
Originally posted by LJ@Feb 26 2006, 16:49
oot palju sa seda kelland oled siis? see pole kordaja see 1800vaata kas saa saad muuta biosest fsb kiirust. v mismoodi sa siiamaani seda kelland oled aru ma ei saa
See ei puutu asjasse. Ma lihtsalt tahan teada kas keegi teab kudas mu Sempronil lukk maha võtta overclockimiseks? :angry:Comment
-
soc A-st hilisematel vist jah kõigil kordaja kinni. soc 939-l väidetavalt ei annaks kordaja muutmine ka olulist effekti, kuna prose jõudlus on arhitektuuris ja siinis kinni, mitte kordajas.
kui tahad edasi klokata, siis pigem tulevad mälud vastu. kui mälude kloki maha keerad, siis ilmselt peaks tiba edasi ka minema.
kordajate avamise kohta võid miskit uut leida tomshardware-stComment
-
enamasti pn mälude ja prose takt antud suhtena. nt 2/3; 5/6 jne. 754 pole suuri kokkupuuteid olnud, seega sellel täpselt ei tea. enamasti jääb cl2,5 mälude piir ca 420MHz piiridesse. prose läheb enamast pikalt kaugemale. sellepärast ei kasutata aeglaste mäludega klokkimisel suhet 4/4, vaid nt 6/5.Comment
-
sellel jublakal on bus 200 ja kordaja 9, kordajat muuta ei saa aga kui emaplaat kannatab saab minu kogemuste järgi fsb 270ni panna volte muutmata, see teeks prosest 2.4ghz isendi ehk siis 4000+ mis peaks olema umbes sama kõva kui 3600+ athlon 64<span style=\'font-size:8pt;line-height:100%\'>Pinokkio on piraat</span>Comment
-
Originally posted by Hazar@Mar 5 2006, 16:02
sellel jublakal on bus 200 ja kordaja 9, kordajat muuta ei saa aga kui emaplaat kannatab saab minu kogemuste järgi fsb 270ni panna volte muutmata, see teeks prosest 2.4ghz isendi ehk siis 4000+ mis peaks olema umbes sama kõva kui 3600+ athlon 64Comment
Comment