Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

printer ei söö paberit

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    printer ei söö paberit

    selline probleem, et printer vahel sööb paberit, aga enamuse ajast ei taha. printer on hp laserjet 5L. kui juhtme seinast välja tõmbad ja siis paberi sisse paned, siis ütleb, et on paber sees, aga kui printima paned, siis ei saa enam paberit kätte. vahest saab kätte ka ja prindib ilusti kuid kui paber otsa saab, siis kogu jama kordub. ja veel teeb seda, et kui paned printima siis (vahel) hakkab printima, aga välja tuleb hoopis mingi hästi suured tähed ja muud sirgeldused(paar rida mahub paberile) mis viga võib olla kas tuleb remonti saata, uus osta, või...

    #2
    See, et paberit kätte ei saa, on rullide viga, kulunud teised. Minuteada HP tüüpviga, teiste tootjate kohta pole nii palju selleteemalist nurinat kuulnud. Lolliks läheb ta sul arvatavasti siis, kui paned printima, aga lülitad printeri välja. Siis sisselülitades teeb ka mul suuri tähti. Üldiselt pead remosse viima.
    Kui töötab - ära näpi! (A.Ots)

    Comment


      #3
      Alustada tasub ikka lihtsamast - kummirullid tuleb puhtaks pesta sinna kogunenud prahist, lendunud tahmast, tindist vms.

      Comment


        #4
        mul selline asi, et word ühe kasutajaga ei söö paberit, teiste kasutajatega sööb, kusjuures selle ühe kasutajaga näiteks muude programmidega saab printida. OLIVETTI Artjet 12
        KES SOOVIB, SEE PROOVIB

        t-linespeakers.org

        Comment


          #5
          Enne remonti viimist tuleks kõige lihtsamad asjad enne ise ära proovida. Nii on ka elektroonika juhendites laialt soovitatud.

          Võibolla aitab printeri uuesti installimine, järgides LaserJet puhul soovituslikke meeldetuletusi stiilis 'Remove Paper before reloading'. Kui testlehe korralikult välja prindib, siis on softiga OK.

          Kasutage printimise dokumendijärjekorra akent. See võib anda kasulikku infi, samas võimaldab dokumendi printimise tühistada.

          Ka tasub mõelda laserprinteri mälumahule (seda juhul, kui printida suurema mahuga lehekülge kui printeri mälu võimaldab).

          Üks juhtum, mis ei ole seotud antud teemaküsimusega.
          Kord paluti printida doktoritööd ca 80 lk. Printer sehkendas hulga aega enne kui asjaga pihta hakkas. Hiljem kuumi lehti üle vaadates selgus, et ca 11 lehte olid tühjad, (Wordi kasutaja tekitas uue rea sageli 'Enter'iga).

          Comment

          Working...
          X