Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Boot CD tegemine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Boot CD tegemine

    Tegin igaks juhuks boot cd, et hea riiulilt võtta , läks kenasti tööle. Siis põletasin juurde viirusetõrje ja muud nipet-näpet, bootis ja töötas kenasti. Kunagi hiljem lisasin viirusetõrje täiendused, aga siis ei võtnud boot cd enam vedu (win-is luges kenasti).

    Kas tegemist võib olla 'continue multisession disk' valikuga? Kui sessioone on palju, siis ilmselt ei jõua bootida, aeg saab enne otsa ja BIOS-i proge laseb edasi?

    #2
    Bootiv CD peab minu teada ikka olema ühe korraga põletatud."Disk at Once"ja lõpetatud.MultisessionCD-ga peax bootimise ajal ainult kõige viimast sessioni lugema.
    Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
    Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

    Comment


      #3
      Tänu vastamast!
      Boot kettale teist korda boot faile põletada ei lase, see kiri tuli ette küll.
      Aga ma mõtlen muid lisamisi. Kui olin kolmas kord põletanud, siis win-is vaadates oli juurkaustas vajalikud bootfailid olemas ja alamkaustades kõik need, mis korduvalt lisasin. Loodan siiski leida võimaluse rohkem kordi põletades bootiva cd saada, sest kahe põletusega ju leppis.

      Comment


        #4
        Oled Sa kindel,et kahe põletamise järel kõik OK oli?Mul oli ka siuke juhus,et väidetavalt bootiva CD pealt läx ilusti käima,kui Windows enne peal oli.Tühja kõvakettaga aga ei saanud sellest CD-st enam aru.Räägin XP-st.
        Iga loll oskab foorumi otsingut kasutada.
        Mina ei oska,sest mina ei ole loll.

        Comment


          #5
          Ikka nii, et algul põletasin ainult bootfailid, siis proovisin masinas, oli OK. Edasi põletasin viirusetõrje, valides 'multisession disk', proovisin masinas, jälle OK (ka lisatud viirusetõrje uhas kenasti DOS-is).
          Kui aga kunagi hiljem lisasin viiruse täiendused, valides põletamisel 'continue multisession disk', siis ei bootinud enam. Mul on win98 ja HDD olemasolu või mitteolemasolu ei peaks lugema, sest alglaadimisel pole HDD-d vajagi (kui käivitada kas CD-lt või disketilt).
          Võibolla peaks põletamisel valima 'new ...', mitte 'continue ...' session, aga pole veel proovinud.
          Oleks hea teha "putitavate progedega" cd remondi jaoks.

          Tänan iga hea mõtte eest!

          Comment

          Working...
          X