Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

temp. nati kõrge

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

temp. nati kõrge

Prose temp. u. 60+c
    Mobo näitab et 70+c vahepeal isegi 80, chipseti radikas ise täitsa jahe
    Jähutuseks on Thermaltake Tower 102 pipe cooling w. Akasa 80X80 led fan ja 80x80 spire vent.
    Kas andurid valetavad või mida, emaplaat hakkab natukese aja pärast peale töötamist piiksuma.
    enne ole P4 inbox cooler ja seal ka temp umbes 60c
    Proseks on P4 3200 ja moboks on Abit IS7-G
    Katsusin nati kondekaid ja need olid päris kuumad milles võib asi olla?

Uuenda BIOS -st. Enne 20-ndat versiooni valetas BIOS tempi oluliselt kõrgemaks.

Comment

Originally posted by Elar@Oct 20 2004, 18:26
      Uuenda BIOS -st. Enne 20-ndat versiooni valetas BIOS tempi oluliselt kõrgemaks.
      Ma ei usu et mul see 19 saj. tehtud, ma ostin selle kooli alguses. Ma uurisin nati AIDA32 ja seal näitab et mobo tehtud 2003 aastal. Aga BIOSi uuendusega võib ju kõik nässu keerata. Ma pole varem BIOSi uuendand nii, et parem jätaks selle kõige viimaseks võimaluseks:P

Comment

ega ei soovita tõesti BIOS'i uuendada kui tõelist vajadust pole, ise keerasin sõbra arvuti nässu, enam ei tee ühtegi update'i.
        vbolla teen, aga ikka aint kaine peaga

Comment

Originally posted by Elektrik@Oct 20 2004, 19:12
          ega ei soovita tõesti BIOS'i uuendada kui tõelist vajadust pole, ise keerasin sõbra arvuti nässu, enam ei tee ühtegi update'i.
          vbolla teen, aga ikka aint kaine peaga
          no täis peaga on ju veel suurem võimalus arvuti nässu keerata või mis?

Comment

Kahjuks tegijatel juhtub ikka, nii ka tootjatel. Olen ühel PC-l BIOS-it juba kolmel korral uuendanud, sest ikka leitakse aja jooksul mingi aps, mis vajab parandamist.

Uuendamisega on aga nii, et alati tuleb lugeda juhendit, mis ja kuidas kõike teostada. Kindlasti tuleks teha diskett taastamiseks, mida ka enamus BIOS-i uuendamise programme pakuvad. Kaasaegsed BIOS-i uuendamised teostatakse juba ka graafilises keskonnas.

Samas peab BIOS-i uuendamisel tingimata kindlustama PC toitega. Mis võib juhtuda siis, kui keegi paha-aimamatult trepikojast voolu välja lülitab, ei ole raske aimata. UPS hea abimees!

Comment

Originally posted by t6nis@Oct 20 2004, 21:55
              ... Ma uurisin nati AIDA32 ja seal näitab et mobo ...
              Proovi AIDA32 asemel Everest-i, (http://www.lavalys.com/products.php?lang=en) see uuem.

Comment

Panin selle proge peale ja temp umbes sama. Aga BIOSi uuendamine ei ole kasu kondekatele. Katsusin kondekaid ja kaks kondekat prose kõrval on kuumad (see ei ole ju normaalne) midagi peab ju viga olema või midagi.

Comment

Kurtsin oma muret ka hv foorumisse seal üks vend ütles "abiti emaplaadid näitavad ca. 10c kõrgemaid tempe kui teised" kas see võib tõis olla?

Comment

kas prose ja radika vaheline kontakt on hea?
                    seal käib veel termopasta ka vahele
                    või ei ole radikas vastu proset

Comment

Originally posted by ints0000@Oct 21 2004, 13:17
                      kas prose ja radika vaheline kontakt on hea?
                      seal käib veel termopasta ka vahele
                      või ei ole radikas vastu proset
                      peaks küll hea olema.. Ja ega vahet pole kas kasutad pastat või mitte. See nii väike vahe mis sealt tuleb. Pasta mis seal vahel on "ceramique arctic silver 5"

Comment

Originally posted by t6nis@Oct 21 2004, 15:42
                        Ja ega vahet pole kas kasutad pastat või mitte. See nii väike vahe mis sealt tuleb. Pasta mis seal vahel on "ceramique arctic silver 5"
                        kuidas vahet pole, ma küll ei julgeks ilma termpastata arvutit tööle panna, nati aega töötab ja ... :P

Comment

Originally posted by Elektrik+Oct 21 2004, 14:39--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Elektrik &#064; Oct 21 2004, 14:39)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-t6nis@Oct 21 2004, 15:42
                          Ja ega vahet pole kas kasutad pastat või mitte. See nii väike vahe mis sealt tuleb. Pasta mis seal vahel on "ceramique arctic silver 5"
                          kuidas vahet pole, ma küll ei julgeks ilma termpastata arvutit tööle panna, nati aega töötab ja ... :P [/b][/quote]
                          Termopasta täidab ainult väikesed vahed ( kui on korralik tald)&#33; . Termopasta annab u viis kraadi juurde kui niigi palju.

Comment

kui radikas leige,aga ülejäänud värk selle ümber kuum siis on ju soojus juhtivus väga halb,kas radikas on õigesi paigas ikka???
                            võiksid ka toiteplokist tulevaid pingeid mõõta või on prose pinge kõrgemaks tõstetud või üle clockitud.

Comment

Originally posted by ints0000@Oct 21 2004, 19:45
                              kui radikas leige,aga ülejäänud värk selle ümber kuum siis on ju soojus juhtivus väga halb,kas radikas on õigesi paigas ikka???
                              võiksid ka toiteplokist tulevaid pingeid mõõta või on prose pinge kõrgemaks tõstetud või üle clockitud.
                              üle pole clockidud oopis down clock kuna everest ja bios näitavad et mul 2,8 ghz aga tegelt on 3,2 ghz... Radikas on õigesti paigas. Katsusin plaati mis vastu prose on ja see täiesti jahe hetkel CPU ja mobo temp 50 peal...aga see siis kui midai ei tee.. Panin cpu täis võimusega tööle ( CPU burniga) lasin kaks minutit töötada ja temp tõusis 60 peale ( nii CPU kui MOBO). Nüüd on juba miskipärast temp enamvähem normiks muutund, eks see oleneb ka kui paljugi sellest kui jahe on toas B)

Comment

Working...
                              X