HD kõvaketas

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • olavi43
    Liige
    • 11/2009
    • 54

HD kõvaketas

Ostsin HD kõvaketta 1TB, nüüd arvuti ei ühendu kettaga, disk error
  • olavsu1
    Liige
    • 05/2005
    • 2824

saada see müüjale tagasi

Comment

• olavi43
      Liige
      • 11/2009
      • 54

Väga hea soovitus, aga siin on probleemid, müüja ütleb, et tee sellest pilt mida arvuti näitab ja saada see neile. Kirjeldasin neile täpse sõnastuse, mida arvuti näitas:see neile ei sobinud-tee pilt. Tegin siis pildi ja proovisin seda arvutisse laadida, et neile saata. Mul on Android telefon ja ma ei saanud kuidagi pilti laadida. Mida teha?

Comment

• erku
        Liige
        • 04/2008
        • 1773

Mis ketas täpselt, mis arvuti, välimiseks või sisemiseks kettaks, mis on bios`i seaded ja mida too näitab, kas ketast on proovitud mõne teise arvuti järgi jne?
        Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

• olavi43
          Liige
          • 11/2009
          • 54

Ketas on Western Digital 1TB,Win11, arvuti hp z400. Mul on ka teisi analoogseid kõvakettaid, kõik toimivad sellesama arvutiga väga hästi.

Comment

• ci139
            Liige
            • 01/2019
            • 401

Esmalt postitatud olavi43 poolt
            Ketas on Western Digital 1TB,Win11, arvuti hp z400. Mul on ka teisi analoogseid kõvakettaid, kõik toimivad sellesama arvutiga väga hästi.
            WD oli algselt tegija - aga nende viimane SATA lendas mul ka vastu taevast - kuigi - seda peale 10a. korralikult töötamist

WD kodulehelt sai siis (mõne aasta eest) alla laadida Low-level formaatimis disketi.. ("bootable usb" peaks kah sellega hakkama saama - kuigi ma ei tea kuida win 11 masinaga seda täpselt teha ⚠️)
            ..vidina mis aga ei mõjunud - arvatavasti andis otsad R/W head´i positsioneerimis süsteem või muutus R/W signaaliahel kaootiliseks - või - mõlemat korraga

hetkel on TOSHIBA ja see toimib . . . siiani

siiski vaata üle kaabeldus // võta teised (voolu) tarbijad (ja SATA andmesiini jagajad) ühendusest lahti // või ka ? proovi teise arvutiga // ? värkenda BioS

Comment

• tcumen
              Liige
              • 10/2005
              • 2077

Aga pane siia see pilt üles.

Comment

• erku
                Liige
                • 04/2008
                • 1773

Arvuti on siis midagi sellist: https://www.hp.com/canada/products/l...s/13276_na.pdf
                Bios`i minemisega saad hakkama (F10 arvutiklahvi litsumisega arvuti käivitamisel vms), oled enne seal toimetanud ja sellega ok?
                Kui näed reaalselt oma uut ketast Bios`i ketaste nimekirjas, alles siis saab edasi.
                Räägime ikka tavalistest SATA ketastest või hoopis SAS ketastest või miskitest muudest?
                Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

Comment

• OSX
                  Üldmoderaator
                  • 02/2007
                  • 5594

Kui osteti läbi interneti, siis 14 päeva jooksul peab saama tagastada müüjale isegi siis kui mitte midagi viga ei ole, st ostja ei pea isegi põhjendama tagastust. Kui ketas on defektne, siis tuleb defekt fikseerida ja kohe algatada tagastus. Kõik muu windowsiga mäkerdamine on ebavajalik, sest kui kasutajal teised samasugused kettad toimivad, ei ole põhjust eeldada et vindoosnik nüüd äkki pekkis on.
                  Kui müüja soovib saada defektist pilti, saab ju teloga pildistada ja see kasvõi sõnumiga saata, selleks kõlbab ka suvaline android. Aga tagastus tuleb kohe algatada, tuvastatavalt. Tagasisaatmine võib teostatud saada ka hiljem kui 14 päeva.
                  Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                  Konfutsius

Comment

• vasaraonu
                    Üldmoderaator
                    • 12/2007
                    • 1874

Esmalt postitatud olavi43 poolt
                    Mul on Android telefon ja ma ei saanud kuidagi pilti laadida. Mida teha?
                    Kas seda saad teha, et leiad mõne tuttava/sõbra kes teeb oma aparaadiga vajalikud pildid ja saadab sinna kuhu vaja?
                    Muide, pildi saatmine ja üles laadimine on erinevad protseduurid.

Keegi pole targemaks muutunud sellest, et mind lolliks peab.

Comment

Working...