Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Moluraamatu probleem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Moluraamatu probleem

    Noh läksin vist mingi trolli peale liiga leili, paraku ka trolli sõimamine toob kaasa fb vanglat nagu selgub. Nüüd ei saa ka varukonto alt postitada ja kommenteerida. Otseselt ei anta teada miks aga seda üritatakse ette mängida kui viga. Imekombel, kui blokk kaob, siis kaob ka varukonto viga. Selleks vaja vist kõrgharidust, kuidas asja lahti hammustada, kas asi on lootusetu, ehk need patsiga poisid on sidunud kaks kontot korraga, et ei saaks automaatselt ka teine kirjutada? Või on arvutis mingi kala, küpsised vms? Arvasin, et olen kaval ja laadisin uue browseri alla mis võiks olla ehk darkweb (start tor broser) kuid 100% kindel pole, sest alati saadakse midagi muud. No ja asi ikkagi ei tööta nagu loodetud. Vale browser või kuidas see asi siis töötab, et neid tainapäid ära petta. Ma ei tea võib olla ei ole siin sellise nõu küsimine lubatud, kuid samas ega see moluraamat ka nüüd eetikast kinni ei pea. Et alles lubas venelaste suunalist vihakõnet, et kedagi ei võeta vastutusele, ei saadeta fb-kartsa jne, et kui on on venelane, putja aga kindlasti ei tohi olla kallas või neeger.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

    #2
    pole viitsinud teemat uurida , aga kuna enamus ruuteritel on dünaamiline IP , siis kasutatakse võibolla mingit masina riistvara kirjeldust (OS´-i ID´-t ???) - koos asukoha määrajaga (viimane on kahtlane , sest see võib muutuda ajas olenevalt konkreetsest füüsilisest "route´-st")

    . . . võiks oletada et registreerimine teise e-mail´-i aadressi alt , millega on seotud mingi hüüdnimi või initsiaalid (mitte päris nimi) , tekitab su ühesel identimisel serveri poolepeal probleeme . . . parem veel kui logid sisse VM´-st või mõnest teisest OS´-ist / masinast ??

    aga see tegevus on ka ühekordne - kui oma epistlit jätkad
    teisest küljest on see õigustatud teemapüstitus
    • kunagi ammu sai mingis BBC allharus toimivas Japan Today forumis ringi kolatud , kuni üks kaasfoorumlane (ingliskeelsest riigist) sõimas uut foorumiliiget (mitteingliskeelsest riigist) - kui ma teda korrale kutsusin - sain adminnilt hoiatuse ? vist isiku kritiseerimise / ahistamise pärast . . . kui ma osutasin ühele (ingliskeelse riigikeelega foorumlase) 2.a vanale postitusele , kus ta sõimas valimatult ühte Jaapani ministrit (osutades - et minu sõnavõtt on selle kõrval kärbse aevastus) - siis tuli kohmetu vastus , et "tõepoolest ei jõua admin kõiki postitusi üle vaadata ja on teretulnud nendest teavitamine" . . .
      → ühesõnaga ise oled loll kui ei ole admini sõber või ei oma usa/gb/canada/oz vmt. kodakondsust
    e. siis lihtsam on valida suhtluskeskond kus sa ei pea teisi kamandama - kui hakata adminnidega sõda pidama - või siis pead kuupäeva ja kellaajaliselt registreerima küsitava olukorra ja selle ei tea kuhu kohtusse kaebama . . . aga viimase tulemus võib olla "suuline noomitus" ja lootus et rohkem selliseid intsidente ette ei tule . . .
    viimati muutis kasutaja ci139; 13 m 2022, 18:55.

    Comment


      #3
      Äkki VPN-iga proovida?
      Võimalik, et IP aadress blokeeriti ära.
      Нужно делать так, как нужно. А как не нужно, делать не нужно - Винни-Пух

      Comment


        #4
        Kas su konto ise eksisteerib ?
        Sellemõttes et teised kasutajad näevad seda ?

        Vaevalt FB ip blokki kasutab.

        Aga noh kui konto on ajutiselt suletud FB jumala poolt siis oota veidi ja see tuleb tagasi.

        Minu kontosse murdis sisse keegi ja lasi põhja selle nagu tõnisson lasi parve.
        Kahju polegi, hea et sain sitast lahti.
        http://hparchive.com/
        https://worldradiohistory.com/index.htm

        Comment


          #5
          Äkki üldse aeg see saast nurka visata? Paari nädalapärast avastad, et sitaks jääb aega päriselu elamiseks?

          Sai eelmisel aastal ka uudistelugemise ja vahepeal mölisemise kontot omatud, paar debiili, kes totaalsed "covidikummardajad" hakkasid totaalset kelbast panema, kirjutasin mitu posti oma läbielamistest+paari tuttava kogemusest, kes kõik põdesid püstijalal ja kergelt, nagu isegi (+tänaseks viimati põdenud iniemsed, keda sellest aastast tean samuti pm püstijalal põdesid ja ei tunne senini kedagi kes haiglasse sattunud või sootuks saba andnud...), igaljuhul ühelhetkel oli ees tekst, et 30 päeva kartsa, tegin kohe siis uue kasutaja, autentimist hakati tahtma, kõik meilid jne sai ekstra uued tehtud, 2-3 eri x-kasutaja tegemist proovisin ja ühelegi neist ei tulnud autentimisteavet, ka ei määranud midagi erinevate brauserite kasutamine (opera, mozilla, pale-moon ega ka tor), Toriga minumeelest ei lase seal isegi sisse logida kui sul juba on kasutaja olemas, proovi. Eelmisel kevadel igaljuhul ei lasknud. Ka protonmailiga ei töötanud autentimine isegi hoopis teisest füüsilsiest asukohast, teise IP-all.
          Ainus kuidas autentimine ja uue kasutaja loomine õnnestus oli avalikus raamatukogu arvutipunktis. Ei viitsinud kaevata, et mis case täpsemalt. Netis infot ka seinast-seina ja sitaga ole mõtet pikalt mässata, ajakulu asjata.

          Üldiselt mida seal vaielda juhmakatega? Sama olukord on tegelikult ka eesti peavoolumeedias - maksad ajakirjanikele artiklite eest aga kui oma seisukoha kirjutad siis lehte refreshides on kommentaar kadunud, pointless tegevus - "tsensuuri ei ole". Artikkel 19 vist oli selle vaba sõna ja arvamusvabaduse kohta...asjapulgad ei tee tänaseni vihakõnel ega isiku isikliku seisukoha väljendusel vahet, a pole ka ime sest lõviosa individuaale ju ei tunne elementaarset seadust, et mis ikka on konkreetne vihakõne või mis on kellegi isiklik seisukoht mingi sündmuse vms kohta.
          Parim olekski praeguste maailmaasjade näitel individuaalil katsuda välja raalida see "vabaduste" ulatus. Täna on topeltstandard ja topeltmoraal ju moes, osa neist juudimeedia kanalitest laseb pritsida valimatult paska suust välja, kirjutada vabalt ilma sanktsioneerimise hirmuta mida sülg suhu toob, sealhulgas tapmisähvradused jne - maailma suurima tuumaarsenaliga riigi juhi kohta nagu need ähvardused muudaks mingitmoodi hetkeolukorra reaalsust. Ja samas oli kaka suunal vist ka mingid ähvardused olnud, selpuhul lubati küll ähvardaja vist linnaväljakul neljaks tõmmata sest tegu olevat ikka kolossaalse kuriteoga - isiku seisukoht mingi paranähtuse suunal, eelmisel või üleeelmisel nädalal üks saade TV3 vist oli kus ka siseminister pudrutas teises pooles, kuidas kullerid hakkavad sõjaohu korral ukselt uksele sõitma ja teatama, et Smertzid on venemaalt raketid teele saatnud, tuumarelva kasutamise korral sootuks lubati mingite debiilsete äppidega hakata inimesi teavitama, et on aeg hakata joogivett varuma jne A aru andmata, et kui hüpoteetilisel juhul tuumanuiaga antakse siis on kogu eestis pm telefoniside samal hetkel maas kui tuumanuias kriitiline mass ületatakse...siin veel võib jääda heietama a mida see annab või kas see kotib asjapulki vargamäel?
          Tuleks hakata keskenduma meedia usutavusele - sõnavabaduse lauslämmatamine, riikides leviva info lauspiiramine, inforuumi tsensuur jne, see peaks iseseisvalt mõtelda oskava inimese aju tööle suutma panna. Peavoolu ja äärmusvasakpoolsete liikumiste manipulatsioonidele ei ole mõtet alluda . Üldiselt kehtib see ka äärmusvasakpoolse sotsiaalmeedia tarbimise kohta.
          Ma sain nädal tagasi ühest foorumist postituskeelu kui julgesin selle sõjamula juures ära märkida putja 2007 aastal toimunud euroopa turvanõukogu kõne teemal...
          Vladimir Putin's landmark speech on February 10th 2007 at 43rd Munich Security Conference where he openly criticized the US for its striving for a unipolar w...

          see siis olevat vihakõne mis tingis postituskeelu. Ma nüüd ei saa pihta, et misotsast ta vihakõne on
          viimati muutis kasutaja radiotehnika35; 13 m 2022, 19:35.
          -superradical-

          Comment


            #6
            Esmalt postitatud ci139 poolt Vaata postitust
            . . . võiks oletada et registreerimine teise e-mail´-i aadressi alt , millega on seotud mingi hüüdnimi või initsiaalid (mitte päris nimi) , tekitab su ühesel identimisel serveri poolepeal probleeme . . . parem veel kui logid sisse VM´-st või mõnest teisest OS´-ist / masinast ??
            Telefoni nr võib vist isegi sama olla, muidu on võimatu kahte kontot ühele meiliaadressile teha.
            Vahepeal nõudis mingeid küpsiseid. Huvitav paar aastat tagasi ma seda pulli ei mäleta, et oleks nii tehtud. Aga imelik oleks ka kui nt viie liikmelise pere peale oleks nt üks arvuti ja üks mobiil, mis oleks siia pagulusse tulnud Ukraina pere kohta täitsa realne. Ja kui üks mingi s*** maha paneks siis... see kõlaks totalitarismi järgi.

            Esmalt postitatud Starfish poolt Vaata postitust
            Kas su konto ise eksisteerib ?
            Sellemõttes et teised kasutajad näevad seda ?
            .......
            Aga noh kui konto on ajutiselt suletud FB jumala poolt siis oota veidi ja see tuleb tagasi.

            Minu kontosse murdis sisse keegi ja lasi põhja selle nagu tõnisson lasi parve.
            Kahju polegi, hea et sain sitast lahti.
            Ei kontot ei ole kinni pandud, lihtsalt postitamise ja kommenteerimise keeld on, kuid imekombel pole laikimist ära võetud... aga just nüüd hetk tagasi proovisin varukonto alt laikida ja vott.. ei saagi. Huvitav lugu moluraamatuga, käib nagu vene tehnika ja patsiga poisid tunduvad ka purupurjus olema.
            Ise juubeldaks kui terves jevroopas pandaks moluraamat kinni. Aga seda ju see bulgaaria juudist vanamees ilmselt ei taha, et rahval kaoks peapesu platvorm ära, kõik killustuks ja sünniks uued orkuti taolised kohad mida on on raske haardes hoida.

            To: radiotehnika35

            Ega kui mingi hull asi teoksil, kas tihe töögraafik siis eks see annab ka harjumuse sisse, et ei viitsi nii sama seal hiirt silitada nagu v**** aga tagasi vaadates, eks see moluraamatu tegemine viga oligi. Alguses naiste pärast, nüüd tutvuste ja ego asi vahetunud tehnika ja teadmiste ammutamisega. Eks massid on ka vaikselt nüüd rohkem sinna poole kaldu ja mugavam ka kui omada mitut foorumi kasutajanime ja voorides päevast päeva erinevate foorumite vahel. Kuidagi keeruliseks muutub see, kus teavitussüsteemi ka pole et nt kellegi müügikuulutust mitte maha magada aga see selleks.
            Tor-iga esimest korda sisselogides ei olnud enam endal paroolgi meeles, sai seal uuendatud, kuid ka siis tekkis probleem. Õnneks ma selfi tegemiseni ei jõudnud meili peale tuli teade, võõrast kohast sisselogimise kohta. Õnneks rahunes maha ja ma sain Edge all uuesti sisse logida, kus varem oligi konto paralleelselt laht. Siis Tor all sisse logides enam ei küsinud mingit tuvastamist. Aga jah huvitav see jälle, et meili peale tuli peale Tor-iga sisse saamist teade "We noticed an unusual login from a device or location you don't usually use. Was this you?" See ajab segadusse et, Tor pakub anonüümsust, kuid endiselt midagi teha ei anna. Samas kui sul väga vaja uus konto teha ja küsib passist pilti, siis ma usun, et ega see moluraamat mingi Ark pole. Küllap saab mingis pilditöötluse programmis nägu muuta, isikukoodi jms. Hakkab see politsei, vaevalt küll. Ennemini tuumakütuse ostukuulutuse peale.
            Täitsa alguses kui orkut veel täies hiilguses oli, ei õnnestunudki mul seda kontot omada. Kohe peale välja logimist ununes ära parool. Alati tuli kasutada parooli meeldetuletust meili abil. Sellest probeemist vabanesin, kui saatsin vigases inglise keeles ropu sõimusõnumi, lõpuks õnnest paranoilisena samuti teise linna raamatukogus kotnot luua uue meiliga. Huvitav kokkusattumus siis. Erinevalt sinust mul polnud seal mingeid sõnavõtte, kui vaid paar sõpra. Ime kombel loetud aastad hiljem kadus ka praegusel põhikontol ära alzhaimeri töbi kuid nüüd tuleb jälle esile aga veidi teisel kujul.

            -----------------------------------
            Varukontoga sisselogimist võiks ka veel telefoni kaudu jagatava internetiga proovida.
            Teoreetilselt võiks ka veel võõra arvutiga proovida aga mine sa tea, kui stalinistlikuks on repressiooniga mindud, pärast ei saa teine ka oma kontot kasutada... Endal it alane kõrgharidus puudub, võibolla mõni mitut arviutit ja veel muid seadmeid omav viitsib spotlikust huvist asja ette võtta. Iseasi aja küsimus, kas ja kuna ja kui kaugele need patsiga nohikud on jõudnud.
            Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

            Comment


              #7
              No ei kaotagi ju midagi. 2010 aastal kui sai ise sinna kasutaja isiklikuna tehtud siis oli suht hea koht välismaal tooaeg tööl olles vabal ajal õhtuti tuttavatega suhtlemiseks. Mingi 2014-2015 paiku hakkas esimest kohalikku poliitsitta sisse viskama, mõni hakkas valimispropat tegema, said need "sõbrad" dev-0 saadetud. Mida aeg edasi seda hullemaks asi muutus, lõpuks ronisid poliiterakonnad sinna, seinale ilmus lampi nende kusekollane pläma, sai saadetud teateid, et ei ole huvitatud jne, tuli jälle mingi järgmise rakukese mula jne. Ei mäletagi, 3a tagasi peaaegu vist tekkis võimalus kui "deaktiveeri" konto 1-7 päeva alla oli tekkinud 2 lisarida - kuu ja "inaktiveeri mind kui taas sisse login". Vajutasin seda ja tänaseni pole näinud vajadust sinna uuesti sisse logida. See jura tekitas vaiksetviisi lõpuks sõltuvust, suur osa vaba aega läks sinna lihtsalt seal midagi tiksudes, samas olid asjad riiulis mis ootasid tegemist. Lisaks kui oled pikemat aega sellest ilast eemal siis pm oma sisemine rahulolu ka paraneb. Näed ära ka inimesed, kellega üldse on miskit ühist, need, kes isegi ei märka, et sa sealt kadunud oled mitu aastat, neist järelikult olnud aeg juba ka ammu lahti saada jne.
              Mingiks kosjakontoriks vms vist see asi kunagi ei ole mõeldud, Orkut oli sarnane, sealgi sai tuttavatega messengeris suheldud, teine idiootsus muidgi oli kodumaine rate vms, seal pole kunagi kasutajat omanud, üks tuttav seal toimetas, nägin kõrvalt, et totaalne jura ja ei tundnud vajadust isegi huvipärast sinna ronida.
              Üldiselt praegu vist mõned välismaised kanalid on kus ka nagu arukat arutelu saab lahata. Mingitel poliitteemadel pole eesti sotsiaalruumis küll mõtet oma närve tappa, välismaisetes allikates vahel lamp inimesed räägivad asjalikku teemat, USAs tavakodanikud näiteks kellega ise viimasel paaril kuul saanud suheldus, 99% normaalsed inimesed, räägivad elust olust nagu asjad on, ilma liigse sõimlemise või ilustamiseta. Näed ära reaalseid inimeste seisukohti jne, eriti kus suured kogukonnad. Kunagi ka mõned aastad tagasi paar korda sai ka kohalikes meediakanalites vahel mainitud lamp kommidega, et inimesed võtku hoogu maha, et tasub vaadata kommide hinnanguid jne, et pole mõtet väga end üles kütta mingi x-teemaga kui seal teema all tunni ajaga 500 kommentaari, millest 90% on toimetuses kirjutatud (täpselt ühed kirjavead jne) ja samas vahelolevad arukamad ja sisulised seisukohad on sanaud tagasisidena mitusada meeldimist jne, nüüd nad vist on kõik need võimalused maha võtnud, aastavahetusel kui see purjuspeaga piloot sõitis surnuks teeveeres seisnud lapse siis viimati õhtulehes vaatasin neid kirjutisi, ikka iga tunni jooksul olid kommide hinnangud kas kustutatud või kohati ringi tõstetud. Postimehes neid gallupeid vahel vaatan, tegin kõik brauserid lahti ja klõpsisin sekundise vahega oma seisukoha, samalajal tekkis iga kord toimetuse hoiakule 3 lisahäält jne. Praegu eriti aeg kus (sots)-meediast veerandi usud siis sellest saad kolmveerandi petta. Sellest leili minna suht mõttetu, mingid infokillud paned kokku ja otsid mitmest allikast ise infot, et selekteerida, mis või milleks. Sellesmõttes meediat ja sotsiaalmeediat uskuda on küll totrus.
              Vaata vanu dokumentaale, isegi telekast tuleb vahel täitsa häid asju.
              Üldiselt muidugi öösel aga kui järelvaatamise võimalus siis on täitsa asjaeest. History, NatGeo jne. Nad on näidanud siin päris huvitavaid asju lähiajaloost, igasugu diktaatoritest jne, kaine ja selge peaga seda vaatad siis jõuab kohale, et kohati tänasel päeval käib see mainitet totalitarismi ehitamine ennaktempos. Kasvõi N-Korea diktatuuri arenguid vaadates, väikeriikidega manipuleerimine jne 2 Ms. järelmite näitel jne, jne. Paljudest neist asjadest massimeedias avalikult arutleda ei lasta, kui siegi on arukas teemapüstitus siis vasakradikaalid lammutavad teema ära. BTW - eestis ja baltimaades on oma FB tsensorid, kes nende vaadetega vastuolus olevat materjali maha võtavad.
              Meenus kui USAs oli neegrimäss selle BLM juraga seoses, levitas üks neeger üleskutset valgete mõrvamiseks, sai saadetud teade ja vastuseks tuli, et "leidsime, et see kommentaar ei ole meie kogukonnanormidega vastuolus ja seetõttu ei eemaldanud seda" "aga sa võid taotleda uut ülevaatamist" umbes niisugune tekst oli...pinnapealne inimene sellest omi järeldusi muidugi naljalt ei tee.
              -superradical-

              Comment


                #8
                igaks juhuks küsin , et kassa lehitsejate casche´e ja OS´-i - TEMP katalooge ka tühjendad . . .

                . . . ja kuidas su internet üldse püsti seisab ? --e.g.-- milline on 'default' lehitseja ja läbi mille su ""sisselogimis"" serveri ühendus käib

                // neti lehitsejatel on see häda et kui cache+history läheb liiga suureks siis selle "andmebaasiga" toimetamine viib lõpuks brauseri töökiiruse alla või jooksutab üldse ühenduse kinni

                // ma pidevalt otsin igasugu infot . . . e. , siis mul on mitukümmend akent/tab´-i avatud (enamus küll minimeeritud et graafika proset ja page-file´-i ei koormaks) . . . olen täheldanud et MZ FF -ga aitab isegi see kui enne akna sulgemist pinu/cache tühjaks teha (kui ma õgesti aru saan siis nende akende cache , mis on lahti , jääb puutumatta) . . . lihtsalt ennem sai kasutatud arvutit millel oli suht väike operatiivmälu maht - aga ka uuel arvutil näib et annab kiiruse efekti ?? - - - mis sinu puhul tähendab seda et foorumi/jututoa teenuse pakkuja ei näe endapoolt eelnevalt salvestatud küpsiseid

                samuti aitab teinekord võrgukaartile/wireles-plug´-ile riistvarahaldurist disable,enable ↑lisaks eelnevale↑
                viimati muutis kasutaja ci139; 14 m 2022, 13:09.

                Comment


                  #9
                  Nende asjade peale ma pead ei vaeva, sest oman juba 4-aastat mänguarvutit, kus jõudlusega pole mingeid ptobleeme olnud. Vahepeal isegi sadakond lehte lahti. Ideaalne netis käimiseks,
                  Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

                  Comment


                    #10
                    Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                    Tuleks hakata keskenduma meedia usutavusele - sõnavabaduse lauslämmatamine, riikides leviva info lauspiiramine, inforuumi tsensuur jne, see peaks iseseisvalt mõtelda oskava inimese aju tööle suutma panna..
                    Ma sain nädal tagasi ühest foorumist postituskeelu kui julgesin selle sõjamula juures ära märkida putja 2007 aastal toimunud euroopa turvanõukogu kõne teemal...
                    Vladimir Putin's landmark speech on February 10th 2007 at 43rd Munich Security Conference where he openly criticized the US for its striving for a unipolar w...

                    see siis olevat vihakõne mis tingis postituskeelu. Ma nüüd ei saa pihta, et misotsast ta vihakõne on
                    Et nüüd seal keeld ja tuled siia lambist sama edastama? Kas su postituses nr 7 USA kodanikud kah sama vaatavad ja kaasa kiidavad?
                    Mingitel poliitteemadel pole eesti sotsiaalruumis küll mõtet oma närve tappa, välismaisetes allikates vahel lamp inimesed räägivad asjalikku teemat, USAs tavakodanikud näiteks kellega ise viimasel paaril kuul saanud suheldus, 99% normaalsed inimesed, räägivad elust olust nagu asjad on, ilma liigse sõimlemise või ilustamiseta. Näed ära reaalseid inimeste seisukohti jne, eriti kus suured kogukonnad.

                    Kui vastad, hoia näppe tagasi, piisab 2 lausest.

                    Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

                    Comment


                      #11
                      Esmalt postitatud martk poolt Vaata postitust
                      Et nüüd seal keeld ja tuled siia lambist sama edastama?
                      Konkreetselt pakkusin putru?
                      Oled järgmine mehike, kes hakkab korraldama, kes mida kirjutada tohib?
                      Ma edastasin 15a taguse info - igaüks kel oidu on ja ära selle vaatab saab aru, et tänased sündmused on väga pika jebimise tulemus. Meeldib see siis sulle või mitte, nii on, internetipetitsioonidega neid asju ei muuda. Case selles, et kui on kokkulepped siis tuleb kokkulepetest kinni pidada, kui kinni ei pea lüüakse lamp varem või hiljem ikka looja...
                      Selge see, et USA tavakodanikud saadavad kelle teema kukele, inimesed leiavadki, et antud olukord täna pole teiste (nende) tegemine. Õnneks keskmine lollakas baltimaadest ei ole neid keskkondi veel leidnud ja pinnapealsed tolgused sinna jõudnud ei ole, parem ka, pole neid ühesilbilisi mõtteid mõtet avaldada kui aju rohkemat ei suuda ja kogu eluks oluline inf kogutakse peavoolust ja sotsmeediast . Mul omal sugulased https://en.wikipedia.org/wiki/Znamia...ovohrad_Oblast ja teadsa ka mida nad asjast arvavad? Seda, et nemad kuhugile ei põgene - pole põhjust. Nad on seal tavalised inimesed, harivad maal oma maalappi ja elavad nagu vaikne inimene ennemuist. Eelmisel nädalal vastati küsimusele, et mida nad teha plaanivad: "Ei hakka kuhugile oma kodunt jooksma, pole selleks põhjust sest kui on jubedaim tulemas siis ju nii peab minema" ja "mingit sinu (minu kirjeldus mida meie peavool ventikasse pillub) kirjeldatud vägivalda siin ei ole".
                      BTW - oli näha juba minu teemas kus veebilehtede teema tõstatasin, et oled üks tüüpiline oss, kes kuukab mõdu ja paneb kansat otsa ja võtab sõna teemadel milles nagu tahaks marukõvasti sõna võtta aga puudub analüüsivõime .
                      sellega loen selle vestluse ammendunuks ja btw- ära tsiteeri mu postitusi rohkem.


                      -superradical-

                      Comment


                        #12
                        Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust

                        Õnneks keskmine lollakas baltimaadest ei ole neid keskkondi veel leidnud ja pinnapealsed tolgused sinna jõudnud ei ole, parem ka, pole neid ühesilbilisi mõtteid mõtet avaldada kui aju rohkemat ei suuda...
                        BTW - oli näha juba minu teemas kus veebilehtede teema tõstatasin, et oled üks tüüpiline oss, kes kuukab mõdu ja paneb kansat otsa ja võtab sõna teemadel milles nagu tahaks marukõvasti sõna võtta aga puudub analüüsivõime .
                        sellega loen selle vestluse ammendunuks ja btw- ära tsiteeri mu postitusi rohkem.
                        Ikka tsiteerin - vaba maa ja isiklik huvi. Keda sa esindad, kui pole oss ja baltimaade tolgus nagu mina? igaljuhul ladina klaviatuur ja eesti keel sul suht käpas - respect.
                        Digital is like formaldehyde, first it kills the music, then it stores it forever.

                        Comment


                          #13
                          Esmalt postitatud radiotehnika35 poolt Vaata postitust
                          omal sugulased
                          Mu vanaisa pärit Ülem-Suetuk – Vikipeedia (https://www.google.com/maps/place/%D...2!4d92.5317744) ema poolõed "venelased" -- ma arvasin kohe et see Ukraina jant võtab mingi 60a. aega

                          ma siiski näen et Ukraina puhul tegemist lihtlabase maavarade vargusega https://euracoal.eu/info/country-profiles/ukraine/ -- muu mula on lihtsalt suitsukate

                          Comment


                            #14
                            Maavarade vargusest... Click image for larger version

Name:	Screenshot 2022-03-12 at 18.00.55.png
Views:	232
Size:	627,8 KB
ID:	1119606
                            Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
                            Konfutsius

                            Comment


                              #15
                              Seda, millega täpsemalt tegu teavad ilmselt vaid need, kes selle teemaga seotud eesriide taga.
                              Maavarasid sealt vaevalt väga tahetakse. Sütt ei või enam põletada ja rauamaaki ka enam hiigelkogustes ei vajata, lõviosa tuleb ümbertöötlemisest. Muid maavarasid on idapool ka roppumoodi (see video mis siin ühele ei meeldinud, selles ka mainitakse, et sealseid maavarasid kaevandab väliskapital ja tänaseks on numbrid veelgi suuremad kui need olid 15a tagasi), sellest kaevandamisest on mõlemad pooled kasu saanud ja saavad tegelikult endiselt.
                              Siin pole küll poliitnurgake ja pole päris siinse foorumi teemagi ja peaks pigem olema siis juba omaette teemas sest seosed sõnavabaduse pogrommide ja tsensuuriga peavoolus ja sotsiaalmeedias selle kõigega lihtsalt keerukalt seotud.
                              Põhicase selles konfliktis ikka videos mainitav ja 8a tagune ainult initsieeris, 18...minutist edasi seal videos ka seda märgitakse ära. Shitload dokumente ja leppeid, mis sõlmitud kuid millekohta täna väidetakse kohati (ka väikesed baltimaad, kes ei peaks viha endapeale tõmbama...), et need "lepingud on kehtetud kuna sõlmitud kurja nl ajal kus oli vaja *kaitset*" täna pole kurja nl 30 aastat enam aga euroopa pinnal on lääne tuumanui, mis sihitud idasse, tolle 30a jooksul pole ka ühelegi endises nl-s asunud aga tänasele eu ja nato riigile idast kõrri karatud. Eks muidugi on küsimus, kes mida usub aga seda teemat on veeretatud pm alates 90-test saadik ja 8a tagasi tehti avalöök. Eks ka inimeste seisukohad on erinevad, need, kes seal oma põllumaad harivad ja traditsioonilist elu elavad, neil kama kaks kust käsud tulevad, nagu taoliste asjadega alati olnud.
                              -superradical-

                              Comment

                              Working...
                              X