Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kõrgema sisendpingega step-down draiverid?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõrgema sisendpingega step-down draiverid?

    On kellelgi kogemust step-down draiveritega mille sisendpinge peaks jääma minimaalselt 50-90V vahele (noh, parem kui säilitaks töövõime ka madalamal pingel), väljund peaks olema minimaalselt 12V aga parem kui reguleeritav ehk võiks olla maksimumis ideaaljuhul kuni 18V, vool võiks jääda 2-3A juurde (rohkem ei tee paha).
    Koht kus seda vaja on 3 faasilises püsimagnetmootori kontrolleris.
    Mootor võtab toite akudelt, mis täislaetuna on umbes 60V või natuke peale.

    Vaja on mootori kontrolleri juhtloogika toidet, juhtkontroller ise+väljundi draiverid, draiverid on hetkel 95% veel lahti - LM5101, IR2011 või IRS2104 on hetke valikud, 5% on plaanis leida paremad-kiiremad-jõulisemad.

    Päris odavaid hiina kärakaid step-downe kasutada ei julge kuna neil kipub senileitute puhul lubatud maksimum sisendpinge jääma väga piiri peale.
    Ülikallist ka ei taha.

    Kas keegi on kokku puutunud LTC3637 draiveriga? Osad näitajad rahuldaks, norida saaks väljundvoolu kohal aga kuna toidetav töötab PWM siis see vool niiväga paha ei olegi.
    Või LTC7103 mis paistab ideaalsena kuid korpus hirmutab - trükkplaat on metallist ja kodus põlveotsas jootmine tundub selle kestapuhul hirmutav (pole kogemust kõhualuse viikudega kivi jootmisel metallplaadile, ei tahaks riskida ka).

    Kas äkki kellelgi on silma jäänud mingit märgitud parameetritele lähedast step-down draiverit?
    Kuramuse hää oleks kui kest oleks TO-263-7 näiteks, sobiks ideaalselt soojust juhtivale plaadikesele.
    -superradical-
Working...
X