Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Push button lüliti sisse/välja

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #16
    Vs: Push button lüliti sisse/välja

    Veneaegesetes tuleandurites olid ka keelreleed sees ja magnetid nende peal, põhines sellel et kuumaga kadusid magnetitel magnetväljad ära, sai hulgi seafarmis neid maha kitkutud ja nii mitmel pudenesid need keelreleed veel seest välja.
    -Artificial_Intelligent-

    Comment


      #17
      Vs: Push button lüliti sisse/välja

      Nende nimi on tänapäeval "reed". Saadavuse üle kurta ei saa ( Link.. ).
      Kõrgepinge ja võimsamale voolule kontaktipaare toodab minuteada 2 firmat maailmas. Ühel neist on saksamaal allüksus olemas, tarneaeg kätte alates tellimuse kinnitamisest ca 1-2 nädalat.
      Nühi põllukivi palju tahad, teemantit tast ikka ei saa

      Comment


        #18
        Vs: Push button lüliti sisse/välja

        Esmalt postitatud otsija poolt Vaata postitust
        Toitekas enesel isiklikuks kasutuseks ainult ja mingeid euronorme vms siin küll järgima ei hakka, rikekas ka niiehknaa kilbis vahel.
        Ei taha praegu panustada korralikku tegemisse, ei taha ka tulevikus.
        Võta heaks või pane pahaks.
        Asi tuleb teha võimalikult hea, mitte võimalikult odav. Tavalist consumer-kräppi on terve ilm täis, latt võiks kõrgemal olla.
        Erilahendused.
        PS või mail.

        Comment


          #19
          Vs: Push button lüliti sisse/välja

          Toitekas ainult enda ajaviite nikerdamiste jaoks, siiamaani pole seda keegi teine näppinud ja 99% tõenäosus, et ei näpi ka ning ausalt üteldes ei näe kusagil enda välja pakutud lülitivariandis mingit ohtu ka mida kõik siin ette söödavad. See lekkevool kui mõjutab, siis ainult seda, et mingi tarbimine oleks tühja seistes, see aga siiski täiesti olematu ja ohutusega pole midagi pistmist. Nupplüliti on iseenesest täitsa võrgupingele ette nähtud, mida seal kasutan. Kui teemasse nüüd tulla, siis tegin plaadi sellele ära ja testisin uuesti 40W lambiga, lülitas kenasti. Kui toitekale selle vahele ühendasin ja esmakordse lülituse tegin, siis lülitas end sisse ja ainsaks lülituseks see tol hetkel ka jäi, vooluimpulss on ikka suht suur, mida ma ka kartsin ja üks väljakas lühises. Vahetasin väljaka toimiva vastu ja lisasin gate - source vahele sobiva konde ning loogikakivi väljundi vahele sobiva taki, hetkel täitsa toimib, sisse ja väljalülitus on küll väikese viivitusega, aga saab hakkama. Kas muidu triac on vastupidavam sellistele vooluimpulssidele ja ei põleks nii lihtsalt lühisesse?
          Üldiselt aga on hetkel mul toimiv lahendus olemas ja seega võib selle koha pealt asja sinnapaika jätta, kuni järgmise korrani.
          otsija

          Comment

          Working...
          X