Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Kõrbenud komponentide tuvastamine

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Kõrbenud komponentide tuvastamine

    Tervist.

    selline mure, et nõudepesumasinal Whirlpool ADP 4735 juhtplokil põlesid kaks takistit läbi.
    kuna kõrbemine oli üsna korralik, siis täielikult tuvastada seda ei suutnud.
    ehk on kellelgil kokkupuudet või on endal ehk mõni ADP seeria masin. oskaks vahest aidata.

    teine varjant on üritada arvata/tuvastada mis takistitega tegu oli.
    niipalju sain nagu välja loetud, et esimene oli sinine ja teine valge triip, ärgmistetst enam aru ei saanud. (ilmselt pruun või must.)

    hiljem lisan ka pildid ja uurin, mis rada pidi see millega ühenduses on. et ehk oskab mõni targem ennustada, mis suurusjärgus tak. seal olema peaks.

    Tänud.

    #2
    Vs: kõrbend komponentide tuvastamine.

    Kui takistitel on värv ära põlenud, ei tähenda see veel, et nad on kutud. Veel enam kui saad mõnda osa triipkoodist tuvastada. Tinuta skeemist ots lahti ja mõõda oommeetriga takistus ära. Põhjus, millest tekkis ülekoormus takistitele tuleks selgitada. Mina alustaksin niimoodi!

    Comment


      #3
      Vs: kõrbend komponentide tuvastamine.

      Tänud.
      ei olnud kuigi kindel nende kõrbenud detailide usaldusväärsuses. takistitel on välja kõrbenud kõik metall osad. keraamika peale alles jäänud purul oleva tooni järgi ma need kaks esimest arvasin. teised kaks olid liiga läinud juba.
      igatahes. jootsin nad ikkagi maha ja mõõtsin ära ja üllatus oli järgmine, et mõlemad olid suhteliselt sarnase takistusega: 68.4 ja 69.0 sellest võiks järeldada, et tegu oli 69R takistitega. ehk.

      miks otsad andis on suure tõenäosusega seotud remondimehega.
      äravool oli umbes ja tuli ummistust eemaldama. tegi selle ära ka siis tahtis mitte töötava äravoolu pumba errorit kustutada. peale seda kontrollis seal meingeid voole ja peale seda tuli jutuga, et ta peab selle töökotta viima ja seal edasi tegema, et tal mingid tööriistad puudu. uus oli meil juba olemas, seega ei tahtnud lisakulu teha ja jäi aastaks keldrisse seisma. nüüd siis jälle vaja ja hakkasin uurima, mis tal siis häda on.
      ehk siis ma ise arvan, et see sossepp oli seal mingid juhtmed lühisesse lasknud.

      kellelgi mingit paremat ideed pakkuda ei ole, siis ma lähen homme ostan vajalikud jupid ja vaatab, mis saab. saab sinist tossu näha siis on selge, et viga veel alles.

      Comment

      Working...
      X