kas keellelgi oleks anda Estonia UP-010/UM-010 skeemi? või linki kuskohast selle saaks?
Estonia UP-010/UM-010
Collapse
X
-
Sildid: Puudub
-
Vs: Estonia UP-010/UM-010
4 Oomise skeemi on võrdlemisi lihtne leida, näiteks http://www.qrz.ru/schemes/detail/5330.html
Aga kuna juba sihuke teema tehti, siis tegelikult otsin ise 8 oomise lõppvõimendi skeemi, mida pole küll kusagilt leidnud.Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer ! -
Comment
-
aga kas 8 oomisele siis 4 oomiseid järgi panna ei või`? ja kust ma teada saan kumb mul on?Comment
-
A ja eelmisele küsijale, et 8 oomine varjant ei lase kõlareid sisse lülitada, kui 4-oomised järgi paned.Abiks arvutustel: Oomiproge, Võimuproge
Kahtled mõne muusikapala/albumi kvalikteedis? Ei kõla nagu päris nii? Hajuta viimased kõhklused programmiga AudioVisualizer !Comment
-
seljuhul on mul 4 oomine sest 4 oomised järel ja mängib küll, aga mille jaoks on eelvõimul selline asi nagu kontroll? et mis see teeb?viimati muutis kasutaja tanellaanemagi; 18 June 2010, 18:51.Comment
-
Parematel magnetofonidel on selline asi nagu "läbivtrakt". See tähendab, et on eraldi ja sõltumatud salvestuskanal ja taasestuskanal, oma eraldi helipeadega. Kontroll-funktsioon võimaldab kuulata koheselt salvestamise ajal värskelt lindile salvestatud signaali läbi taasestuskanali, et jooksvalt veenduda salvestise kvaliteedis. Näiteks kui salvestuspea tööpind mustub kehva lindi tõttu salvestamise ajal ja salvestis kaotab kõrged sagedused, siis saab kohe operatiivselt sekkuda. Digisalvestamise ajastul on vbl raske sellise funktsiooni vajadust mõista...Comment
Comment