Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

kivi eesmärk

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    kivi eesmärk

    võtsin ühe radiotehnika võimust välja selle tümpsumeetri(UV-meter äkki)....seal see siis kivi millel kiri K157UD2 (tähewd on kivilvenekeelsed), minu mõte see et see kivi paneb selle skaala seal edasi ja tagasi tümpsutaktis liikuma (stereo skaala)... et kas selle kivi abil ons mul endal võimalik teha tümpsumeeter ntx LEDe kasutades ja äki keegi oskab mõne skeemi kätte juhatada kui siuke asi võimali on..

    #2
    Vs: kivi eesmärk

    See kivi on lihtsalt lineaarne pingevõimendi OV kujul. Vilgutusosakond on sellest kivist tagapool (skeemilt lugedes).
    Kui tõde võib välja öelda ainult sosinal, on riigi vallutanud vaenlane.
    Konfutsius

    Comment


      #3
      Vs: kivi eesmärk

      oh jama...aga kas selliste skeemide linke on anda kus saax selle tümpsumeetri teha nii et kivi ple vaja......otsisin ise ka aga midagi asjalikku eriti silma ei jää...Äki siinsed targemad oskavad soovitada.. muidu leidsin selle skeemi, tundub üsna lihtne aga see et see kivi sinna kõrvale pandud on ajab mind segadusse, kas see käib ka siis kuhugi vahele millest ma aru ei saa http://www.zen22142.zen.co.uk/Circui...io/Vumeter.gif

      Comment


        #4
        Vs: kivi eesmärk

        Ole hea, jä ära enam (vähemalt niimoodi) kirjuta! Ma olen suht rahulik, aga siin on mõned eriti kõvad ja närvilised kaaskannatajad, kes Sind sellise postituse eest lihtviisil lõhki tõmbavad. R.I.P.

        Comment


          #5
          Vs: kivi eesmärk

          Olen vist natuke paksema nahaga, kui Shele

          Kivi sees on 4 võimendit, iga võimendi ongi see kolmnurkne kujutis seal skeemil.
          Nagu näed, on sul vaja 8 võimendit ehk siis 2 kivi.
          Arusaadav?
          Parempoolsel joonisel on lihtsalt näidatud, kuidas paiknevad LM324 kivil jalad ja kuidas need on kivi sees ühendatud. Et sul lihtsam oleks.
          Vasakul skeemil näed kuidas on ühendatud võimendite "+" ja "-" sisendid ja parempoolsel joonisel näed, kuidas on need sisendid päriselt kivis ühendatud.
          Veel näed vasakul pool, et "kolmnurkadest" tulevad välja ülevalt ja alt mingid jupid. Need on võimendite toitepinge otsad. Kuna aga kivi sees on neljal võimendil toiteotsad ühised, siis ongi ainult kontakt 4 (pluss) ja kontakt 11 (miinus) kivil olemas.
          Kuna sa kasutad 2 kivi, siis nendel ühendad vastavalt jalad 11 ja jalad 4 omavahel (11->11 ja 4->4), et ikka kõik võimendid toitepinget saaksid.
          Kui ei saa aru, küsi.

          Comment

          Working...
          X