Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
http://www.elfafoorum.eu/faq.php
See more
See less

Luxman R-1030 skeem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Luxman R-1030 skeem

    Tere,

    kas kellegil oleks Luxman R-1030 skeemi või service manuaali?

    Või teab mõnda linki?

    #2
    Vs: Luxman R-1030 skeem

    mul on tööarvutis R-1070 skeem.
    sind vist huvitab lõppvõimendi?

    Comment


      #3
      Vs: Luxman R-1030 skeem

      R-1070 skeem sobib ka hakatuseks. Oletan, et see on 70W ehk siis pisut võimsam kuid üldjoontes sarnane. Mul on eksemplar, mis tahab putitamist ajahamba tõttu - võib-olla mõned lülitid puhastamist või vahetamist, võib-olla ka mõned elektrolüüt konded on mahtuvust kaotanud. Tahaks pilku peale visata mis ees ootab - lahti kruvida ei ole veel aega olnud. Tundub nagu mingid lülitikontaktid on oksüdeerunud ja ei anna hästi kontakti ja hääl võiks ka pisut mahlakam olla.

      Comment


        #4
        Vs: Luxman R-1030 skeem

        Luxman R-1030 service manual on nüüd olemas. Kui kellegil peaks vaja minema, võib küsida.

        Comment


          #5
          Vs: Luxman R-1030 skeem

          Tere. Kas keegi oskaks juhendada, kuidas häälestada FM raadiot. Taastan n.ö. Luxman R-1030 raadiot (34 aastat tagasi toodetud) ja ajahammas on seadistused paigast ära muutnud. Skeem on siin http://www.4shared.com/get/cbd--VLV/...LUXMAN_EN.html
          Praegu on nii, et üks kanal tuleb normaalselt, teine pisut sahiseb/susiseb. Kui mono nupp sisse lükata, siis on mõlemad kanalid ok. Olen puhastanud poted ja õlitanud ka õhkkondensaatorit. Kasutasin oomipoes müüdavat määrivat puhastusvahendit PR CH K-PR60. Olen proovinud ka ULL plaadil asuvaid seadetakisteid kruttida. Leidsin Internetist ühe sellise lingi http://new-hifi-classic.de/forum/index.php?topic=3040.0 kus on jutt täpselt sama raadio putitamisest, kahjuks küll saksa keelne. Kas keegi oskaks öelda, mismoodi ja mis järjekorras sellist raadiot proovida häälestada? Mõõteriistadest on olemas 10MHz vene oss ja korralik multimeeter. Poole pole veel proovinud kruttida, sest dielektrikust kruvikeerajat veel ei ole. Praegu on selline tunne, et mono FM tuleb hästi läbi, kuid stereo teine kanal mitte. Tänan ette.

          Comment


            #6
            Vs: Luxman R-1030 skeem

            See ei ole ULL teema vaid IC101 (FM detektor) ja IC103 (MPX) ning sellega seonduv.

            Comment


              #7
              Vs: Luxman R-1030 skeem

              Tänan
              viimati muutis kasutaja Armagedon; 21 01 2012, 20:12.

              Comment


                #8
                Vs: Luxman R-1030 skeem

                Kui mono tuleb normaalselt ja stereos tuleb üks kanal normaalselt siis ei ole viga ULL poolel vaid komposiitsignaali (MPX) lahti dekodeerimisel või detekteerimisel, sellega need IC101 ja 103 tegelevadki. Muidugi võib olla, et ainult tundub et mono ja üks kanal on normaalne, siis jah viga ilmselt FM sageduse poolel või vahesageduses aga 10 MHz ossiga ja ilma vastava generaatorita seal eriti midagi teha ei ole.

                Comment


                  #9
                  Vs: Luxman R-1030 skeem

                  Nüüd hoolikalt järele kuulates on lugu ikka nii, et kui mono nupp on sees, siis on heli mõlemas kanalis OK. Kui mono nupp on väljas, s.t. stereo peal, siis susisevad ikka mõlemad kanalid. Antenn on väliantenn, ringantenn ja võimendi on ka vahel.

                  Comment

                  Working...
                  X