Mismoodi peaks muutuma skeemi detailide parameetrid, kui toitepinge tõsta 12V DC (tegelik 13,7V DC) peale? Summeri asemele tahan panna releed. Transs peaks kannatama ka 13,7V ära, kuid kas ta ei muutu liiga tundlikuks või veel hullem tundetuks.
Skeemi toitepinge tõstmine
Collapse
X
-
Skeemi toitepinge tõstmine
Mismoodi peaks muutuma skeemi detailide parameetrid, kui toitepinge tõsta 12V DC (tegelik 13,7V DC) peale? Summeri asemele tahan panna releed. Transs peaks kannatama ka 13,7V ära, kuid kas ta ei muutu liiga tundlikuks või veel hullem tundetuks.Sildid: Puudub -
Vs: Skeemi toitepinge tõstmine
Kas tahad seda võrgust toita? Mul on ühe sarnase lülitusega kurvad kogemused. Alguses hurraaga alanud üritus lõppes sellega, et LED põles pidevalt. Ilmselt tuli see neetud maa läbi toitetrafo.
Muide, ega sa juhuslikult mõnda solenoidklappi sinna külge ei taha panna? Mul oli mõttes selline omamoodi veealarm. Et sulgeks vajadusel vee.Comment
-
Comment
-
Vs: Skeemi toitepinge tõstmine
Eino kuda transi põle... Sealt vaatab vastu ju meie kõigi vana hea sõber onu Darlington.
Veelekke andur 1000.-? Sellist pole ma näinud. Oomipoes oli üks 400.-'ne, 4.5 patareitoide ja releeväljund.
Küll aga juhtusin ma K-rauas nägema üht 135.-'st. Tootja Firestop :P Muidugi ostsin ära. Kakkusin lahti ka. Liimitud korpus, ei olnud eriti elektroonikusõbralik. Aga vähemalt ei olnud kivi pealt numbreid maha lihvitud.
Seal on sees MC14467P1. Suitsuanduri kiviSee seletab ka suitsuanduri stiilis piiksumist.
Huvitav, kas sellest saaks midagi teha. Mulle kangesti meeldiks pika ja mitmeharulise andurijuhtmega ja võrgutoitega veeandur. Releeväljundiga.Comment
Comment