Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Skeemi kontroll

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Skeemi kontroll

Tervitused
    Käsil on skeemi koostamine ja ehitus on jõudmas lõppfaasi.
    skeem on "valmis" http://rellermaa.pri.ee/schematic.JPG aga vajab kontrollimist natuke. teoreetiliselt peaks kõik toimima, aga kas on mõni viga, mida ma pole sealt äkki näinud. mõni puhanud silm äkki märkab midagi...
    pistikutesse pistetakse igasugu LEd'e, Buttoneid ja termotakisteid. ja ühes peitub ka 3310 LCD.

Tekkis küsimus, et kui palju selline kompott voolu tarbib? kriitiline on siis, kui põhi pinge tagant ära kaob, relee end välja lülitab ja pinge tarbimine MAX756 peale üle läheb. siis lülitakse välja ka MAX242, AVR ise kobib magama, LCD jääb tööle, kõik asjad transistorite küljes lülitatakse välja ja tegutsemist toimub harva.

Kas on midagi, mida tuleks lisada (mõni diood, takisti, konde) enne kui ma PCB'd keevitama hakkan?

Kõik soovitused ja komentaarid on oodatud.

Vs: Skeemi kontroll

Ma väga suure hoolega ei vaadanud, aga kust saab PROGLED oma juhtsignaali ja kas selle signaali allikas on vool juba piiratud? Või on LED integreeritud eeltakistiga? Muidu põleb ta tõenäoliselt lihtsalt maha.

No ja muidugi kui sa kasutad A/D muundurit, siis tark tegu oleks tema toide muust skeemist RC või LC-ahelaga eraldada. Keraamiline 10...100nF kondensaator siis Aref väljaviigule võimalikult lähedale.

Ja kontrolleri põhitoitele ka kindlasti üks keraamiline kondensaator toitejala lähedusse, kui veel pole.

Comment

Vs: Skeemi kontroll

Kõik need on olemas juba. A/D'd ei kasuta, Progled on piiratud programmaatoris, kondekas on ka olemas (C7)

Comment

Working...
      X