Kondeka tähis

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • raitl
    Liige
    • 02/2004
    • 350

Kondeka tähis

Mis mahtuvusega on keraamiline konde, millel peal kirjas 47 ja must "mütsike" peas, ise tavalist pruunikat tooni poiss.
    Oota! Las ma teen seda natuke paremaks...
  • xilinx
    Liige
    • 09/2005
    • 223

See poisike peaks olema ju 47 pF-ne

Comment

• raitl
      Liige
      • 02/2004
      • 350

Pagan küll siis....on vaja 0.47uF vendasid... ja ega neid vist asendada ei kannata millegi muuga RS232 kivi juures, kus nad pinget genereerivad?

Comment

• xilinx
        Liige
        • 09/2005
        • 223

Kas seal siis tõesti keraamilist sellist vaja-kahtlen selles? Asjaga nii, et kui sobivat pole siis jada ja paralleelühenduse varjandid abiks, pane näit. kaks 0,22mkF-st paralleeli, kuid sellisel kondekal mida sa vajad peaks siis olema trükitud 474.

Comment

• raitl
          Liige
          • 02/2004
          • 350

Ega mul lüüte kah ei ole nii pisikese mahtuvusega. Kõige väiksemad tegelased on 1uF. Aga keraamiliste hulgast leidsin ka paar pisikest sinist venda, peal 47` selle ülakoma asemel on tegelikult täpike. Sama väljanägemisega on ka teised, kellel peal 104, kas need 47 on siis 47uF või 0.47uF?

Comment

• xilinx
            Liige
            • 09/2005
            • 223

Hm kas siis mingit kilekondekat ei ole.Lüüt sinna jah nagu eriti ei sobi.

Comment

• raivo
              Liige
              • 01/2002
              • 1005

kui räägid MAX3221 rakendusest, siis mina seal 0,1uf kondesid alati kasutanud , keraamilised 603 kestas. nii et pane need 104 märgistusega rahus, kui smd pole.

Comment

Working...