Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
kolmnurgad on (op)võimendid. ja need numbritega on ilmselt mingi lüliti klemmipaarid.
skeemides olevad kolmnurgad ja ristkülikud on enamasti integraallülitused(mida on ka kivis paiknevad võimendid).
Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus
kas mitte need ristküliku kastikesed ole takistid, aga need numbritega asjad on ikka ebaselged
Aga kas keegi teab milliseid (op) võimendeid võiks sinna kasutada mingisugust tükki keegi soovitada äkki oskab oleks väga tänulik
ja kas need lüliti klemmribad mis see tähendab et selle lülitil peab olema 6 klemmliistu mis lülitaks need kokku ja siis lahti
parandage mind kui ma eksin
ristkylikud: takistid; numbritega? kummad? yhed on kondekad(2C ja C), teised klemmid(1-6)
ribad, konded ja op-id peaxid ise välja arvutama vastavalt vajadusele
seal ka valem ju...uuri vähekene texti, tõlgi...saab hakkama
Originally posted by valparaiso@Mar 2 2005, 19:11 ma mõtlen neid klemmribasid mille jaoks need on ei jõua kohale millised need komponendina välja peaksid nägema ja mis mõte neil on
ma ei loe sealt välja nende operatsioonvõimendite arvutamise valemeid välja kuidas neid arvutada
psmlt pexid need moodustama crossfaderi(ylemineku) v siis midagi nivoo sarnast...oleneb, millele see minema peax?
need valemid on seal ju takistite ja kondekate välja arvutamiseks vaata ka enne kui õiendama tuled skeemist saan niikaugele aru kui tulevad need NN. KLEMMLIISTUD või ÜLEMINEKUD
kas need võivad jääda ka kokku ühendatult et lihtsalt voolurada läheks edasi et nagu seda klemmliistu vahel üldse ei oleksgi
"Each plug/socket combination needs 6 pins (as shown), with one for the earth (ground) connection, and the others for connection to the opamps. The plugs and sockets should be of high quality (preferably gold plated) to ensure reliability. The standard 0.1" pitch PCB pins (often used for IDC connectors) would make a good choice - they are quite cheap and reliable."
Selleks need nn. 6x klemmid/pesad. tõlkima ma ei hakka ja miks üldse on vaja seda skeemi? võib ju leida muidki otsinguga ntx: low bass filter või samamoodi "filter Low bass"
Comment