Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

NOKIA 3310 ledide vahetamine?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Jõudu tinutajad!Kui kellelgi dioode vaja,siis minu käest täitsa saama.Valged ja sinised.yhekaupa ostes 7 eek/tk.
    100 tk saaks 5.-ga/tk jne,Tartu

Comment

mitu LED-i siis 3310-l on ? Minu omal on 8.. samas pildil on nagu oleks 9tk.. hm, huvitav küll
      Lasin ka Tartus ära vahetada.. 200eeq

Comment

Ongi nii, et kord 8, kord 9, see sõltub versioonist !
        Head susserdamist !

Comment

Tekkis küsimus, et mis markeeringuga LED tuleks osta. See on vist nii, et erinevatel telefonidele lähevda erinevad tuled. Leht tagasi oli, et 3300 läheks nagu 1206 or 0805 sized SMT LEDs. Äkki keegi seletaks nats lähematl seda LED'de värgeltust, et mida ma pean jälgima kui ostma kukun....
          B&W 803D2 / Beta 300RR / Sig Sauer X5

Comment

Dioode on 3-e eri kujuga (suurusega): 1206 , 0805 , 0603
            1206 kõige suurem ja plaadil (läbi augu paigaldamiseks)
            0603 kõige väiksem (plaadile paigaldamiseks)

Kui on natuke loovat mõtlemist, saab ka 0603 LED-e 3310-nele panna.
            Ja ei ole vaja seal midagi tinaga "üle ujutada".

Comment

kas peab kõik ledid alati ära vahetama? Jätaks osad roheliseks? Aga ega ühtegi ledi kohta tühjaks küll ei tohi jätta vist?

Comment

kas peab kõik ledid alati ära vahetama? Jätaks osad roheliseks? Aga ega ühtegi ledi kohta tühjaks küll ei tohi jätta vist?
                Tühjaks võid jätta, kui ise rahule jääd; segamini värve panna on tõesti raske - sarnaste voolude ja pingetega peavad olema.
                Head susserdamist !

Comment

Olen ka 0603 lede 3310-le pannud ja on väga ilusasti tööle hakanud.Muide paljud telefonid on sellised, et kui hakkad lede vahetama näiteks displayl siis tuleb kõik neli korraga ära vahetada sest muidu ei hakka lihtsalt uued ledid põlema.Sellekohta ei oska praegu midagi öelda kas vahelt mõne ära võib jätta või mitte.

Comment

sa võid ka aind 1 ledi panna kui sa tahad
                    elu on liiga lühike et seda raisata

Comment

Kas keegi oskab öelda kui 3310 panna displei alla 4 tk 0603
                      LEDi, kas siis on vaja ka mingit takistust muuta ja kas displei heledus jääb samaks?

Comment

Kas keegi oskab öelda kui 3310 panna displei alla 4 tk 0603
                        LEDi, kas siis on vaja ka mingit takistust muuta ja kas displei heledus jääb samaks?
                        Minul läks isegi heledamaks siniste ledidega(suurus 0603), ilma mingit lisa modimist tegemata.
                        Või tahad ainult display LEDid vahetada?

Comment

Jah ainult displeyl.

Comment

teab keegi äkki millise pingega peavad sinised ledid olema sellisel tel nagu 3310. probleem selline et juhtumisi on mul võimalus valida erinevate ledide suuruste vahel, värv ka sama ja marki ei tea ka.

Comment

Kui on valikuvõimalus, vali parem - s.t. need, mis süttivad madalama pingega.
                              Head susserdamist !

Comment

Working...
                              X