Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

Samsung A5 katkestab ühenduse

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    Samsung A5 katkestab ühenduse

    Probleem näeb nimelt niisugune välja, et seadete alt Ühendused > Wifi lahti võttes ta korraks näitab, et ruuterit pole, kuid sellel hetkel hakkab kohe leidma ja ühendama. Tavaliselt lihtsalt katkestab ja "peale sattumisel" annab ühendamisest märku ja imekombel on jälle internett tagasi nagu midagi poleks olnud.

    Vägisi tuleb analoog lapsepõlvest meelde lugema õppimist, kui vanaema ei olnud silmapiiril, tegelesin kõrvaliste asjadega, kui sattus peale, imiteerisin aabitsast lugemist. Või siis analoog töökohal ülemuse peale sattumisel töö tegemise imiteerimisest.

    Kas A5 puhul tavaline laisa lapse sündroom, milliseid meetmeid saab rakendada? Kopp on juba ees, et juba kaks kuud juba katkestab ühenduse ja keskimiselt mitu korda tunni jooksul. Mõnes kohas isegi ei leia või ei suuda wifi ühendust luua.
    Mida siis ette võtta peale uue telefoni ostmist ja kas on üldse midagi ette võtta? Tundub nagu koodi viga, sest netiühendus kaob ära kaootilisel ajal, aktiivsena hoides selle seade all hoiab ühendust. Vägisi tuleb ka teine mõte muretseda riistapuu mis on mõeldud laisale tinderi kasutajale aga nii ei tahaks.
    Vahetada 350W lampvõimendi jääksoojust Kaja Kallase elektrimolekulide vastu.

    #2
    Vs: Samsung A5 katkestab ühenduse

    konkreetset nõuannet ei järgne ::

    tänapäeval on kombeks igast kohast kokku hoida ja lasta praak läbi tootekontrolli (kui selline üleüldse reaalsuses eksisteerib)

    variandid ::
    • lase teeninduses teha tarkvara uuendus
    • lase teeninduses asendada võimalik vigane riistvara
    • enne vastava uue toote soetamist uuri soovitud mudeli tausta internetist ja tuttavatelt

    Comment


      #3
      Vs: Samsung A5 katkestab ühenduse

      Nõrgas levialas on see tavaline nähtus, kui samamoodi käitub kohas kus õhk wifi levist paks, ruuteri ligidal, vot siis on midagi tõesti häda.
      http://hparchive.com/
      https://worldradiohistory.com/index.htm

      Comment

      Working...
      X