Teade

Collapse

Foorumi reeglid.

Foorumi reeglistik on uuendatud. Palume tutvuda ja arvesse võtta.
See more
See less

3310 valgustus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

3310 valgustus

Tahaks kangesti oma moblafonile uut valgustust. Kas on võimalik seda ise teha või kui ei siis kust seda saaks? ??? ??? ???
    Mattias

ehhe...t6hendab ikke saab vahetada saab vahetada mõnest firmast nuh tallinnas on MAGISTRALIS see seal makasb 200eeku...njah umnbes nii seal saab panna sinise ja valge walgustuse mina panin kah seal aga sain odavamalt see soovitan sul panna sinine...hmm..aa jah ise saab kah panna sa piad ostma dioodid ja need makasvad um.25eeku tykk(aga neid eriti ei myyda avalikult,ostad kellegi käest) mul läx mingi 12tykki ies tehes njah sa siis pead ise tinutama aga ega sa lampi ei saa tinudada aa jah sul peab olema mingi ylipeen kruvikas nuh nii väike siis sa pead selle kruvvariga selle ymbruse maha võtma loodan ,et said midagi pihta kah kui kysimusi kohe kysi ;D :
    Mehed Punk On Elu!

Comment

KB-is müüakse dioode mingi 5-6 krooni tükk, 3310-le peaks minema mingi 8 dioodi, kuid neid pidi olema jube raske panna. Soovtan ise mitte jändama hakata, lase parem panna. See Magistrali variant olen kuulnud on üsna hea.
      Erinevad audio-videolahendused, helisüsteemide projekteerimine, konsultatsioon, audio-videotehnika paigaldus, häälestus, kõlarite ehitus, mööbel - http://sac.ee/
      indrek@sac.ee, +3725174765

Comment

ei jah soovitame sull ikke Magistrali 200eeku oleneb kus sa elad tallinnas on vict kõige odavam N:viljandis makasab mingi kas 275 või 375eeku igatahes otsi weel netis igaugu mobla poode aa tartus pannace kah mingi 350eeku makasab (kas tead seal on see raatuse kaubamaja ja seal lähedal on mingi mobla second hand seal tehakse kõike) ;D : jah nii,et ära ise hakka tsuksima
        Mehed Punk On Elu!

Comment

Dioode müügil päris mitmes poes (näiteks: Tallinnas a-kaabel).
          Ja 3310 -ga pole hullu midagi, sinna läheb 8 või 9 dioodi - sõltuvalt raua versioonist, aga nende paigaldus on lihtsam, kui arvata oskate ! Peab ainult asjale õigelt poolt lähenema!
          Head susserdamist !

Comment

kui sa hakkad dioode vahetma ning ostad mingi 8 dioodi arvut mees akkablis maksab sinine diood u 23krontsa 8x23 u 200 sotti ja siis veel see tinutamine see on tõesti ohtlik seda vist tehakse luubi all ja spets tinutuskolbiga vaata ehk ssad kuskil proovida mõne vana mobla peal mida pole vaja enam

Comment

Kui elad Tartus võin sulle punased, kollased panna 75.- ja sinised 150.-
              Kus kohas seal KB need dioodid on? Olen otsind, aga ei ole leidnud.

Comment

Vist on jah ikka mõtekam seal magistralis käia kui ise midagi tegema hakata. Ja 200 eeku ju pole raha, see peenraha.
                Mattias

Comment

Vist on jah ikka mõtekam seal magistralis käia kui ise midagi tegema hakata. Ja 200 eeku ju pole raha, see peenraha.
                  Mattias

Comment

13738
                    Foorumi vanake

kle sina kes ytles,et ma võin tartus need dioodid panna kas ma saax endal sinised ära võtta ja tavalised rohelised tagasi panna sellex on vaja ,et kui telefoni maha myyn siis nuh jah kui uue istan siis panen seed samad 3310dioodid tagasi.
                    Mehed Punk On Elu!

Comment

Muidugi võid rohelised tagasi panna, aga 3310 tuled on üsna suured(mõõdult) ja uuematele telefonidele on raske või võimatu neid siniseid panna.

Comment

Kui elad Tartus võin sulle punased, kollased panna 75.- ja sinised 150.-
                        Kus kohas seal KB need dioodid on? Olen otsind, aga ei ole leidnud.

http://kb.www.ee/kuulutused/index.mec?pob_...&pob_pid=521547

siin 10 eeku tükk

Comment

Minu käest on võimalik dioode saada,nii siniseid kui ka valgeid.Siniste hind hetkel 7.-,valged 8.-
                          Kui vaja,saan need lasta ise paigaldada,siis on hind 200.-
                          Tartus!

Comment

kuule kui sul valgeid on pakkuda siis ehk isegi võtan mõne kus muidu ise tatus asud

Comment

Ma olex kah mõlemast värvist huvitatud

Comment

Working...
                              X